Русия и Словакия ще си отбележат

[wpse_team_form id=5172]

Прогноза Х, гол-гол
Сряда 15 юни 16:00 ч.

[wpse_team_form id=5180]

Русия и Словакия търсят първата си победа на Евро 2016, когато се срещнат един срещу друг на “Стад Пиер-Марой” в Лил тази сряда.

Русия се възползва от пропуските на Англия и вкара в края за ремито 1:1 вп ървата си среща от груповата фаза. Руснаците бяха изоставащи в играта през цялото време, но точка срещу по-силен тим със сигурност ще вдигне духа им.

Словакия пък изпусна доста и бе наказана от Уелс, който се наложи с 2:1 в изненадващ донякъде резултат. Треньорът Ян Козак може да се радва на играта, но ще е разочарован от крайните удари, които не намериха целта. Ремито между Англия и Русия е поредният разочароващ резултат за Сборная на международната сцена. Отбраната на отбора остава непостоянна и това се доказа с многото шансове пред английската атака. Словакия дойде на Европейското в серия от 8 срещи без поражения, а най-убедителна бе победата с 3:1 над Германия.

Роман Нюдадтер направи дебюта си в мача с Англия и се очаква пак да е титуляр. Наставникът на Русия Леонинд Слуцки има пълен състав, от който да избира в срещата. Словаците пък следят състоянието на Томаш Хубокан и Норберт Гьомбер, които се възстановяват от травми. Адам Немец може да смени Михал Дурис след слабата игра срещу Уелс. В 8 мача между двата тима, Русия има 3 победи, 3 ремита и 2 загуби. В последния им сблъсък пак Русия се наложи с 1:0 в контрола през 2014 година.

Поражение за който и от отборите ще значи почти сигурно директно отпадане. Русия влиза в мача в добро настроение, след като разочарова Англия. Словакия пък обича да атакува и ще го покаже. И двата тима имат проблеми в отбрана, въпросът е кой ще го използва.

Прогноза Х, гол-гол

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Русия и Словакия ще си отбележат
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X