Русия и Словакия ще си отбележат

Kristiyan Kyulyunkov
0 Коментари
Прогноза Х, гол-гол
Сряда 15 юни 16:00 ч.

Русия и Словакия търсят първата си победа на Евро 2016, когато се срещнат един срещу друг на „Стад Пиер-Марой“ в Лил тази сряда.

Русия се възползва от пропуските на Англия и вкара в края за ремито 1:1 вп ървата си среща от груповата фаза. Руснаците бяха изоставащи в играта през цялото време, но точка срещу по-силен тим със сигурност ще вдигне духа им.

Словакия пък изпусна доста и бе наказана от Уелс, който се наложи с 2:1 в изненадващ донякъде резултат. Треньорът Ян Козак може да се радва на играта, но ще е разочарован от крайните удари, които не намериха целта. Ремито между Англия и Русия е поредният разочароващ резултат за Сборная на международната сцена. Отбраната на отбора остава непостоянна и това се доказа с многото шансове пред английската атака. Словакия дойде на Европейското в серия от 8 срещи без поражения, а най-убедителна бе победата с 3:1 над Германия.

Роман Нюдадтер направи дебюта си в мача с Англия и се очаква пак да е титуляр. Наставникът на Русия Леонинд Слуцки има пълен състав, от който да избира в срещата. Словаците пък следят състоянието на Томаш Хубокан и Норберт Гьомбер, които се възстановяват от травми. Адам Немец може да смени Михал Дурис след слабата игра срещу Уелс. В 8 мача между двата тима, Русия има 3 победи, 3 ремита и 2 загуби. В последния им сблъсък пак Русия се наложи с 1:0 в контрола през 2014 година.

Поражение за който и от отборите ще значи почти сигурно директно отпадане. Русия влиза в мача в добро настроение, след като разочарова Англия. Словакия пък обича да атакува и ще го покаже. И двата тима имат проблеми в отбрана, въпросът е кой ще го използва.

Прогноза Х, гол-гол

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за Русия и Словакия ще си отбележат

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!