Швейцария ще подлъже румънците

[wpse_team_form id=5170]

Прогноза 2
Сряда 15 юни 19:00 ч.

[wpse_team_form id=5178]

След като загуби първия си мач на Евро 2016 от домакина Франция, Румъния излиза срещу състава на Швейцария на “Парк де Пренс”, като и двата тима ще се опитат да подсилят шансовете си за продължаване напред.

Румънците вече знаят колко важен е този мач. Ако загубят, са аут от турнира и няма да продължат към елиминациите. Комшиите търсят поне реми от срещата, но победа ще им даде доста повече варианти, докато Швейцария към момента е с 3 точки. Швейцарците ще са доволни и на хикс, за да останат непобедени преди двубоя си с французите, който ще бъде доста труден. Успехът с 1:0 над Албания не бе впечатляващ, но Владимир Петкович ще се опита да надъха момчетата си за по-добра игра в следващата среща.

Румъния вероятно ще пуснат опитния Габриел Торже като титуляр. Нападателят Флорин Андоне също не впечатли и може да бъде сменен. Владимир Петкович няма никакви проблем и ще може да изкара най-силния си състав. Ерен Дердийок може да бъде предпочетен пред Харис Сеферович, а Бреем Емболо също е вариант.

И двата отбора играха на голям турнир един срещу друг. На Мондиал 1994 тимът на Швейцария се наложи с 4:1. Играли са общо 12 срещи помежду си и балансът е равен – по пет победи и 2 ремита. Последният им мач беше през 2012 година, когато Торже се разписа за крайното 1:0.

И двата отбора ще внимават в срещата, предвид факта, че всяка грешка може да е фатална. Със сигурност треньорите няма да скочат в атака, за да не допуснат изненада. Като цяло и двата състава не впечатлиха особено в първите си срещи. Шакири и Шака притежават класа, но румънците са доста корави в отбрана. Твърде вероятно е швейцарците да излъжат съперника.

Прогноза 2

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Швейцария ще подлъже румънците
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X