Как да възстановим забравена парола за вход в Бетфеър?

0
Възстановяване на данни за вход в Betfair
Вижте как да рестартирате вашата парола и да напомните потребителското си име за вход в Betfair.

Сайтът за спортни залози на Betfair е един от най-популярните в България, който се радва на доста фенове. Компанията впечатлява и със своята борса за залози, която е уникална по рода си. За да залагат в нея, потребителите на бранда се нуждаят от регистрация в сайта. Тя се създава веднъж за всеки клиент, като след това чрез потребителското име и парола може да достъпвате сметката си на различни устройства. В днешно време често се случва да забравим данните си за вход. Все пак повечето хора имат регистрации в най-разнообразни сайтове в Интернет. От бранда Бетфеър са помислили по този въпрос и са предоставили лесен начин за възстановяване на забравени данни за логин, като в следващите редове ще ви разкажем за него.

Рестартирайте своя Betfair логин


Забравена парола – какво да правим?

За да се впишете в своята Betfair сметка, трябва да въведе потребителското си име и паролата. Алтернатива на първото е попълване на email адрес, с който сте се регистрирали, но за паролата няма алтернатива. Тя е една и я задавате по време на отварянето на вашата сметка в сайта. Ако я забравите обаче, няма защо да се притеснявате, понеже лесно ще може да възстановите достъп до акаунта си.

Нужно е да отворите сайта на компанията и да насочите поглед към областта с полетата за попълване на потребителско име и парола. Под тях са налични два бутона. Когато сте забравили паролата си за вход, трябва да изберете върху бутона за забравена парола. След като го направите, ще видите следния нов прозорец:

Страница за рестартиране на Betfair парола

В него има поле, където трябва да попълните своето потребителско име или имейл адреса си. След това избирате бутон Проверка, за да преминете към следващата стъпка. Твърде вероятно е системата на Betfair да ви изиска т.нар. таен отговор, който попълвате по време на създаването на сметка. Чрез него удостоверявате, че точно вие се опитвате да рестартирате паролата си за вход. Възможно е и директно да получите съобщение на въведения email адрес, с който сте създали акаунта си, в който ще се съдържа линк за вход, през който ще може да генерирате нова парола за вашия профил.


Как се действа при забравено потребителско име?

В случай, че не помните потребителското си име за вход в сайта на Betfair отново имате шанса да възстановите достъпа до сметката си. Нашият съвет е първо да проверите съобщенията в имейл адреса, с който сте създали акаунта си и да потърсите там вашето потребителско име. Иначе, системата на букмейкъра също ви дава възможност. Трябва да изберете бутона за забравено потребителско име, който се намира под полетата за вход в профила ви. Отново ще се отвори нов прозорец.

Напомняне на потребителско име в Betfair

В новата страница има поле, което изисква въвеждането на Имейл адрес. Трябва да попълните този адрес, с който сте създали акаунта си. След това избирате бутон Изпращане на напомняне и системата на букмейкъра ще ви изпрати съобщение. В него ще се съдържа вашето потребителско име, с което можете да влезете отново в сметката си. Не забравяйте, че достъп до акаунта ви става и посредством имейл адрес и парола.

Лесно е да рестартирате паролата си за вход в Betfair, както и да изискате напомняне на потребителското ви име. Компанията се е постарала да предостави удобни начини за тези действия, а освен всичко нещата се случват доста бързо, така че за кратко време отново ще възвърнете достъпа си до своя акаунт в Бетфеър.

Видяно 100 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.