Нант може да издебне катастрофалния в отбрана Реймс

0
прогноза 2, над 2.5 гола
Събота 9 април 21:00 ч

Реймс ще домакинства на Нант в доста непредвидим мач от 33-ия кръг във Франция.

Домакините играха балансирано срещу Рен в предния кръг, но ефективността на Осман Дембеле и компания им донесе успеха с 3:1. Реймс все повече е застрашен от изпадане и трябва да подобри играта си в отбрана. Тимът допуска по гол и половина на мач.

През 2016 година тимът играе с 3 бранители гледа да вкарва повече голове от съперника. Хубава новина е, че бранителят Конте се връща след наказание. Нант пък игра срещу силни отбори вече 2 поредни кръга и не намери мрежата. Тимът се представя добре, но не може да разкрие потенциала си. Нант е в средата на таблицата и иска да подобри колектива си за следващия сезон. Баму се завръща за гостите след наказание и ще води атаката. Реймс трябва да търси победата, но предвид слабите си игри в отбрана като нищо да бъде наказан от опасните контри на съперника.

Домакините са още без крилото Диего и бранителя Ел Каутари. Прогноза 2 и над 2.5 гола.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 13 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.