Регистрация в сайта на Betfair – как се прави?

Стъпки за регистрация в сайта на Betfair

Всеки онлайн букмейкър изисква от вас да си направите регистрация, за да може да ползвате услугите му. Букмейкърските компании изискват лична информация, за да получите достъп до всички предложения. По принцип данните, които трябва да въведе в процеса по регистрация, са приблизително еднакви за всеки букмейкър. Предстои да разгледаме каква информация се изисква и как се прави регистрация в сайта на водещата спортна борса – Betfair, която предлага залози на всички популярни спортове. Брандът е изключително популярен със своите спортни предложения по света, а и у нас, където също има издаден лиценз.

Регистрация в Betfair


Отваряне на сметка в Betfair – стъпка по стъпка

След като заредите сайта на компанията, на началната страница ще ви се покажат различните бонус оферти, които тя ви предлага. Може да изберете върху бутона Регистрация, който има към всяка оферта, но имате възможност и да използвате друг бутон. Той е активен навсякъде в сайта и е разположен в горната дясна част. Там ще видите т.нар. бутон Отвори сметка. Когато го изберете, ще ви се покаже нов прозорец, изпълнен с полетата, които са нужни за попълване от ваша страна.

Самият процес на регистрация изисква въвеждането на определена информация. Ето каква е тя:

  • избор на пол и въвеждане на име, фамилия и рождена дата;
  • попълване на информация за държава, адрес, град, пощенски код;
  • въвеждане на мобилен номер, избор на националност и попълване на идентификатор (ЕГН, Булстат номер или номер в НАП);
  • нужно е да попълните имейл и парола;
  • избирате скрит въпрос и попълвате отговор към него, като трябва да го запомните добре;
  • имате поле за избор на валута, но за България тя е само една – евро;
  • разполагате и с поле за въвеждане на бонус код;

Ето как изглежда формата за регистрация:

Форма за създаване на сметка в Betfair

Накрая, след като сте попълнили всичко и сте проверили въведените данни, остава само да изберете бутон Отвори сметка. По този начин ще изпратите заявката си до Betfair, а до минута на мейла си ще получите съобщение от бранда с линк за активация на вашия нов акаунт. Втората стъпка от регистрацията изисква направата на депозит, но вие може да я прескочите към този момент и след това да захраните сметката си.

От този момент нататък ще може да влизате в акаунта си отвсякъде и да се наслаждавате на предложенията на бранда. С тази регистрация вие получавате достъп както до спортната секция на сайта, така и пълни възможности в борсата.


Регистрация през мобилния Betfair

Бутон за регистрация през мобилната версия на BetfairРедно е да споменем няколко думи и за отварянето на сметка в сайта на Бетфеър през мобилно устройство. Залозите през смартфони и таблети зачестиха доста в последно време и заемат все по-голям дял от цялостния пазар. Много хора вече използват само мобилните си устройства, за да залагат. Betfair предлага на своите потребители възможност да изтеглят мобилна апликация за системи iOS или Android, както и да ползват мобилната версия. Навсякъде възможностите са едни и същи, като и в двата вида мобилни услуги могат да се използват и двете секции – Спорт и Борса.

Когато отворите приложението или заредите сайта на компанията в мобилния си браузър, ще видите началната страница на сайта. Има бутон Влез, който е за регистрирани потребители. През там осъществявате достъп до акаунта си. Ако искате да се регистрирате, трябва само да изберете някой от бутоните за Регистрация срещу показаните оферти за нови клиенти. След това ще бъдете прехвърлени в нова страница, където трябва да попълните нужните данни. Информацията, която се изисква в процеса по регистрация в мобилната услуга на бранда, е изцяло еднаква с тази информация, която се изисква по време на отварянето на сметка в пълната версия на сайта.

С една регистрация в системата на Betfair ще се сдобиете с възможността да ползвате услугите на компанията от всички устройства. Не е нужно да правите отделни сметки в мобилната версия и през пълната версия на сайта, а и това няма как да стане. След като веднъж въведете данните си в системата, няма как да направите нов акаунт със същата информация. Една сметка в Betfair е напълно достатъчна, понеже ви дава достъп до всички предимства на сайта. Ще може да залагате на спорт на живо, да търгувате в спортната борса, да използвате cash out и другите опции в платформата. И преди да се регистрирате не забравяйте да проучите началните бонус оферти от Betfair, с които имате шанса да си докарате допълнителни средства за забавление и залози в сайта.

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X