Слован Братислава е с големи шансове да си тръгне с успех срещу Пюник

0

Начало: Четвъртък 29 Юни 18:00 ч.

Една от любопитните срещи в първия кръг от квалификациите на Лига Европа е тази между Пюник и Слован Братислава. Домакин в първия мач е арменският Пюник. Словашкият Слован Братислава ще търси добър резултат, като гост, преди да приеме арменците една седмица по-късно.

Новините в лагера на Пюник

Арменският тим финишира на 4 място в последното издание на футболното първенство в страната. Отборът записа доста колеблив сезон и определено имаше късмет да се класира за евротурнирите. Пюник не се слави със силни домакински мачове или силна форма далеч от дома, така че ще се разчита главно на моментното състояние на състава. В контрола срещу Ширак, тимовете записаха равенство 1-1. Оферта от 200 лв. стартов бонус ви очаква в букмейкърския сайт на Winbet, но само след регистрация в сайта.

Вестите в лагера на Слован

Слован Братислава позалезе през последните години. Тимът финишира втори в последното издание на домашното първенство, но точковият им актив спрямо първия бе доста по-малък. Слован обаче спечели купата на страната, което си беше доста значим успех. В две от играните контроли, тимът записа равенства. Те бяха срещу Комарно (3-3) и срещу Злин (1-1).

Пюник vs. Слован

Отборът на Пюник разполага с домакинското предимство в този първи мач, но вече споменахме, че отборът не се слави със силна форма у дома. Пюник ще се надява да измъкне нещо в тази среща, понеже реваншът в Словакия ще бъде доста тежък за тях. Безспорният фаворит от тази двойка е Слован Братислава. Въпросът е докъде е стигнал тимът с подготовката и ще се хвърли ли за победа в тази среща. Слован Братислава разполага с по-добрия състав и според нас няма да има особени проблеми да отстрани арменците. Нашето мнение обаче е, че представителят на Словакия ще надделее и в първата среща. Затова прогнозираме победа за гостите в мача. Като втори вариант ще предложим над 2,5 гола в мача. Пюник не е много постоянен в мачовете с много попадения, но точно обратното важи за Слован, така че това е добра алтернатива.

Прогноза: 2, над 2,5 гола

Коефициент в Efbet за 2: @1.65

Видяно 9 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.