Пряко предаване в сайта на 1хбет

Kristiyan Kyulyunkov
1 коментара
Пряко предаване от 1xBet

Спортните залози предлагат много разнообразни възможности, от които всеки желаещ може да се възползва и да извлече максимума. Влиянието на спортните залози се увеличи значително в последно време, а голяма роля за това играят залозите на живо. Благодарение на тях много букмейкърски сайтове като 1xbet внедриха разнообразни опции, сред които е и услугата за пряко предаване. Тя позволява на потребителите да наблюдават с пряка картина множество спортни събития. Това дава възможност за запознаване с конкретно спортно събитие от първо лице. Предстои да разгледаме как е налична услугата в сайта на 1xBet и откъде се активира.


Как да намерим преките предавания?

За да разгледате кои събития се предават с пряко видео в сайта на букмейкъра 1хБет, трябва да отворите раздел На Живо от главното меню. Разбира се, преди това трябва да сте влезли в акаунта си. Следва да обърнете внимание на менюто в лявата част. В горната му част, точно до бутона с информация за всички налични в даден момент събития със залози на живо, има друг бутон – наподобява телевизор. Ако го изберете, ще може да разгледате само тези спортове, за които в момента се предлага пряко предаване. Същият бутон е наличен и на хоризонталното меню в централната част на екрана, където са изброени и всички спортове. Потвърждение за наличието на livestream може да намерите и срещу името на всяко събитие, за което е налично.

Ето как да разпознаете за кои събития е налично пряко предаване:

Събития с пряко видео в 1xBet


Как се активира услугата livestream?

Когато получите индикация, че за конкретен мач има пряка картина, може да я активирате като изберете съответното събитие. Реално вие избирате да отворите страницата на събитието за всички пазари, на които може да залагате в реално време. Там се намира и услугата за пряко предаване. Активирането ѝ става чрез бутона play, който е разположен във вътрешното меню на страницата, точно над информацията за резултата на мача. На лентата са още бутоните за преглед на статистика и активиране на услугата 1xZone.

1xBet тенис двубой с картина на живо

След като стартирате прякото предаване, картината ще се появя в дясната част на екрана, над фиша за залози. Ако обаче отново изберете същия бутон за активиране, прозорецът ще се пренесе в централната част на екрана и ще заеме мястото на статистиката на живо.


За кои спортове и събития се предлага пряка картина?

Няма как точно да разберете дали със сигурност за едно събитие ще има пряко видео в сайта на 1xBet, докато събитието не премине за залози на живо. Компанията не предоставя списък с точните спортове и събития, за които има пряко предаване, но нашите проучвания доведоха до конструиране на списък с някои спортове и първенства, за които ще може да намерите преки предавания. Нека ги изброим:

 • Футбол – Шампионска лига, Лига Европа, Купа на Лигата в Англия, турската Суперлига и други;
 • Тенис – много тенис турнири от ATP, WTA и по-долните нива на този спорт, събития от надпреварите на Големия Шлем;
 • Баскетбол – Евролига, Еврокупа, NBA;
 • Хокей на лед – KHL, NHL;
 • Американски футбол – NFL;
 • Бейзбол – MLB;
 • Хандбал;
 • Формула 1;
 • Бокс;
 • Електронни спортове и игри;

Имайте предвид, че това са само част от спортовете и първенствата, които могат да бъдат наблюдавани пряко. Броят им е доста голям и дори включва множество по-задни дивизии и юношески първенства. 1xBet се е постарал да създаде изключително богата услуга за преки предавания, която обхваща максимален брой спортове и събития. Не забравяйте, че конкретни събития от описаните първенства могат да липсват. Брандът не гарантира, че ще предложи пряко включване с картина от всяко едно събитие.

За финал на тази точка ще споменем, че преките предавания в сайта на 1xBet са налични благодарение на услугата videostream-w. Това е доставчикът на преки предавания за спортни събития в букмейкърската платформа на 1xbet.


Какво е нужно, за да гледам пряко видео от събитията?

Пряко предаване на баскетболна среща

Много букмейкърски сайтове изискват да разполагате със средства по сметката си, ако имате желание да гледате на живо различни спортни събития. В 1xBet, освен че имате на разположение множество преки предавания, не се изисква да имате сума по акаунта си, за да гледате на живо. Единственото условие е да си направите регистрация в сайта на 1xbet, за да може livestream услугата да бъде достъпна.

Преките предавания в сайта са напълно безплатни за регистрирани потребители, като не се изисква да направите залог, за да гледате конкретен двубой. Влизате в акаунта си, активирате събитието и му се наслаждавате. Имайте предвид, че услугата работи с Flash Player, така че трябва да разполагате с нова версия на софтуера и да го активирате във вашия браузър. От там нататък ще може да превключвате между всички налични преки предавания.

Предимствата на livestream услугата от 1xBet включват още възможност за наблюдаване на събитията на цял екран. Това в други сайтове е ограничено до малък прозорец. Имате и коментар за мача, който може да спирате и активирате по ваше желание. И не на последно място, преките предавания са достъпни и на мобилни устройства, независимо дали ползвате приложенията за iOS, Android или версията през браузъра.


Нашето мнение

Преки предавания за спортни събития в сайта на 1xBet са налични за много разнообразни спортове. Това дава голямо предимство на бранда, понеже чрез тази услуга си печели доста клиенти. Освен всичко прякото предаване е напълно безплатно за регистрирани клиенти и дава възможности, които на други места не са налични. Чрез livestream услугата на бранда може да гледате на живо определено събитие и да залагате на него, а може и просто да гледате пряко конкретна среща. Стига ви единствено да имате сметка в системата на букмейкъра. Прякото предаване в сайта на 1xBet наистина е доста добро и си заслужава вниманието, понеже услугата ви дава множество възможности.

Видяно 17 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Един коментар

Напишете мнение
 1. doncho
  06.02.2019 в 18:29
  Как с дадените по-горе оценки се постигна рейтинг от 9.5 ?