Пряко предаване от Ефбет

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Пряко предаване от Efbet

Много онлайн букмейкъри се надпреварват да предлагат коя от коя по-добри опции за своите клиенти, с които се опитват да бъдат по-атрактивни за тях. Целта на всички е да привличат нови потребители. Няма спор в това, но не всеки онлайн оператор за залози и игри успява да предложи толкова атрактивни опции. Една от задължителните за всеки съвременен букмейкър, който се радва на много фенове, е услугата пряко предаване. Тя е сред специалните предложения на бранда Efbet и точно за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Гледайте спорт на живо в Efbet

Кога е достъпно прякото предаване в Efbet и за кои спортове?

Услугата live stream от букмейкъра Efbet е налична при залозите на спортни събития на живо. Тя обаче не се предлага за всички събития. Тези, за които я има, са обозначени със специален символ, който изобразява малък телевизор с бутона play в него. Предимството в платформата на Ефбет е, че има специален раздел, в който се показват само събитията с живо предаване. Той е наличен през секцията На Живо от главното меню и се разполага точно до бутона за преглед на всички текущи мачове със залози на живо. Когато го изберете, ще видите активните събития с пряко предаване, като отново подредбата им е по вид спорт.

Livestream услугата от Ефбет е достъпна за най-различни спортове. Сред тях са футболни, тенис, баскетболни, хокейни събития и други. Тенденцията е разнообразието от предаваните пряко събития и спортове да се увеличава.

Къде да намерим картината на живо?

Картина на живо от тенис събитие в Ефбет

Когато изберете среща в реално време, която е налична в сайта на Efbet, в дясната част на екрана си ще видите област, наречена Пряко предаване. Там се показва картината на живо. Разполага и с падащо меню, което изброява всички налични към даден момент събития с пряко предаване. Така може да разглеждате опциите за залози на едно събитие, а същевременно да наблюдавате какво се случва в друго събитие. Системата ви показва картината в малък прозорец, който може да разширите почти двойно, но не и да активирате на пълен екран.

Удобството е налице, понеже вдясно гледате дадена среща, а в центъра на екрана си виждате всички маркети, на които може да заложите. Услугата за пряко предаване е изключително удобно средство, когато залагате на живо в сайта на Efbet, понеже може да проследите от първо лице как точно се развива конкретна среща.

На какви устройства е налична услугата и има ли изискване?

Прякото предаване е налично както за пълната десктоп версия на сайта, така и за Efbet мобилната апликация. Под мобилния сайт разбирайте мобилната версия на Ефбет през браузър и мобилните апликации на бранда. Те са налични за Андроид и iOS устройства, като и през тях качеството на прякото предаване се запазва високо. Разбира се, добре е да разполагате с бърза интернет връзка, за да нямате прекъсвания, когато решите да наблюдавате на живо даден мач.

Единственото условие да гледате на живо събития в сайта на Efbet е да разполага със зареден акаунт, както и да сте се вписали в него. Когато влезете в профила си, но имате нулев баланс по сметката, няма да може да се насладите на прякото предаване. Нужно е да имате поне 0,01 лв. или 1 стотинка, за да гледате livestream на живо в сайта на Ефбет.

Финални думи

Услугата за пряко предаване на спортни събития в букмейкърски сайт е много добра и определено Efbet заслужава добри думи за интегрирането ѝ. Подобна картина в реално време би била изключително полезна за залозите на живо в сайта, така че тя ще бъде в помощ на всички потребители на бранда, които залагат в сайта му. За целта е нужно да направите нов акаунт в Efbet, ако все още не разполагате с такъв. Добре е, че Efbet предоставя подобна услуга за различни спортове. Към момента информацията е, че компанията предоставя около 30 000 събития с пряко предаване всяка година. Очакванията са те да се увеличават с всяка следваща година, а и тенденцията е такава, защото практиката ни показва, че Efbet се стреми да подобрява тази своя услуга. А това става с надграждане на текущите предложения и попълване на списъка с налични събития на живо.

Видяно 21 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!