Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Efbet бонус „Събитие“

0
Промо бонус 'Събитие' от Ефбет
Специална оферта бонус "Събитие" с удвоен депозит от букмейкъра Efbet.

Може би повечето от вас са наясно, че букмейкърската компания Ефбет е организатор на редица спортни събития в страната. Родната компания подкрепя българския спорт в най-различни негови направления. Помага за развитието му, а един от начините е като спонсорира най-различни спортни мероприятия. Разбира се, в някои от тях Ефбет не е единствен спонсор, но все пак участва като такъв. Всичко това е много добре за българския спорт, но и не само. Компанията предлага специален бонус на определени клиенти, които присъстват на организирано от нея събитие. Присъствието ви на подобно спортно мероприятие може да ви донесе специален бонус, който е два вида парични суми. Ще видим точно какъв е той, как се получава и всички останали особености.

Възползвай се от Efbet бонус Събитие

Какво представлява офертата “Събитие” от Ефбет?

Това е промо бонус, който се дава на клиенти, избрани при присъствие на някое, организирано от Ефбет, събитие. С други думи, вие сте на конкретното събитие и получавате бонус, след като вашият билет е маркиран и определен за печеливш. Размерът на бонуса е два вида – 20 лв. и 50 лв. Вие може да се паднете за всеки един от двата бонуса. Другата важна част от промоцията е, че тя представлява 100% бонус върху първия депозит, който направите, след като сте избрани за офертата.

Как се изисква този бонус?

Първо е нужно да се класирате за офертата. След това трябва направите депозит в същия ден на получаването ѝ. Само така ще се възползвате от офертата, като имате предвид, че трябва и да разполагате със сметка в системата на Efbet. Нека да отбележим, че не е нужно да търсите или въвеждате някакъв бонус код при извършване на депозита. Когато вие се класирате за промоцията, системата автоматично ще отбележи този факт, след като компанията ви предостави наградата.

Бонус сумата е 100% върху първия депозит, т.е. за да получите например пълен Efbet бонус от 50 лв., ще трябва да захраните сметката си с минимум 50 лв. Ако в този случай депозирате 30 лв., ще получите още толкова бонус, а остатъкът от 20 лева ще бъде анулиран. Имайте предвид, че полученият бонус е под формата на безплатен залог, а след като го изискате, ще трябва да изпълните условията му по превъртане. Ще ви обясним и какви са те.

Условия на промо офертата?

Ако сте изпълнили всички правила дотук, то би трябвало да сте получили сумата по вашата сметка в букемйкъра Ефбет. Има обаче и други неща, които трябва да знаете, за да може да усвоите получения бонус. Основното е, че трябва да превъртите бонуса, а това става по следния начин.

Изискването от компанията, за да може да теглите сумата на бонуса, е да разиграете направения депозит 1 път и да заложите сумата на бонуса. Това означава, че ако например имате бонус от 50 лв. и сте депозирали също толкова, ще трябва да имате уредени залози на общата стойност от 100 лв., за да може да теглите от сметката си. Нужно е превъртането да се направи със залози в спортната секция на сайта.

Към позволените залози, които важат за правилата по разиграване, са валидни следните условия:

  • залозите трябва да са направени на събития с поне 1,50 коефициент, а при множествени залози поне едно от събитията трябва да отговаря на това правило;
  • залози на азиатски хендикап, равенство няма залог, четно/нечетно или гол линии не се зачитат към условията за превъртане;
  • при използването на функция “Затвори залог” също няма да може да причислите залога си към общата сума за превъртане;

Редно е да спазите и условието за изиграване на получения безплатен залог, което изисква да го направите до 10 дни след получаването му. Срокът за изпълнение на пълното разиграване е 30 дни, след като извършите квалифициращия депозит. Накрая ще отбележим, че букмейкърът Efbet е с правото си да отнеме бонуса или да го ограничи за някои потребители, ако сметне, че те използват неправомерни действия за усвояване или вземане.

Тази оферта е доста по-различна от познатите бонуси, които онлайн букмейкърските компании са свикнали да предоставят. Точно затова и подобна промоция се приема радушно от клиентите на бранда. Такава оферта няма да намерите навсякъде, а с нея Ефбет показва, че умее да превръща събитията, в които участва, в още по-интересни.

Видяно 42 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.