Промоционален Free Play бонус за новите играчи на Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin бонус free play залози

Бонус офертите на букмейкърите са най-мощният инструмент за привличане на вниманието на новите и съществуващите играчи. Компанията за спортни залози bwin не прави изключение. Тя също посреща своите нови потребители с щедър бонус, като той е различен в отделните категории на сайта. Почитателите на спортните залози от bwin имат страхотната възможност да вземат допълнителни безплатни залози към началната оферта. Тази промоция е валидна за определен период от време и за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Вход в bwin Спорт


Как да получим Free Play залозите от Bwin?

Началната оферта на онлайн букмейкъра bwin е доста добра. Тя изисква успешен депозит след регистрация, като достига сериозна сума. Повече за самия начален бонус сме разказали в нашето bwin промо код ревю, където са достъпни и правилата към бонуса. От компанията обаче оповестиха, че до 7 Юли ще дават допълнително до 30 лв. на всеки нов клиент. Този бонус ще бъде разпределен на равни части в пет поредни дни, като сумата е под формата на безплатен залог.

Дали посоченият промоционален период ще бъде удължен, все още не е ясно, но към момента това е актуалната оферта за добре дошли в спортната секция на bwin. Имайте предвид, че бонусът е валиден единствено за България, което определено е факт, ласкаещ родните потребители на бранда, които тепърва ще се регистрират. За да се възползвате от тази оферта, трябва да стартирате регистрацията си в сайта от промоционалната страница на бонуса или като използвате бутона ни за вход в сайта.

След като получите началния си бонус депозит от bwin, още на следващия ден имате шанса да грабнете и първия си безплатен залог. Цялата сума на допълнителната Free Play оферта е в размер на 30 лева, които са разпределени в 5 дни по 6 лв. Важно е да отчетем обаче, че ако пропуснете дори един ден да се възползвате от офертата, ще загубите остатъка от полагащите ви се безплатни залози.

Някои от вас може и да са наясно с начина на използване на безплатните залози, но нека го опишем отново. Така наречените free bet суми се използват за извършването на залози, като при евентуална печалба с тях, вие получавате единствено чистата печалба от залога, без тя да включва сумата на безплатния залог. Добрата новина е, че всички печалби от безплатните залози в тази оферта не подлежат на разиграване. Това ще рече, че можете да ги изтеглите или залагате по свой начин, без ограничения.


Правила и условия на Free Play офертата

В предишната точка вече засегнахме част от изискванията на бонуса. Има обаче и други правила, които е важно да знаете. Нека ги систематизираме в следващия списък:

  • Офертата е валидна единствено за нови клиенти от България.
  • Бонусът не важи за депозити, които са направени посредством Neteller, Skrill, Paysafe card или банков трансфер.
  • Максималната сума на безплатните залози е 30 лв., които се дават по 6 лева в рамките на 5 дни.
  • Няма ограничение във вида на спортните събития или в пазарите/коефициентите, на които може да използвате безплатните залози.
  • Безплатният залог е валиден до 3 дни след неговото кредитиране.
  • Операторът bwin си запазва правото да отмени, анулира или промени офертата по свое желание.

Както и сами може да се убедите, условията за безплатните залози към стандартния начален бонус от bwin не са никак тежки за изпълнение. Ако все още нямате акаунт в системата на популярния бранд, може да прочетете нашето ръководство за регистрация в bwin и след първия си депозит да вземете полагащия ви се бонус. Офертата е с изпълними правила и може да ви донесе доста добри печалби. Желаем ви успех.

Видяно 23 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!