Глазгоу Рейнджърс ще мине лесно през люксембургския Прогрес Нидеркорн

0

Начало: Вторник 4 Юли 20:45 ч.

В един от ранните мачове реванши в първи кръг на квалификациите за Лига Европа се изправят тимовете на Прогрес Нидеркорн и Глазгоу Рейнджърс. Първата среща завърши 1-0 в полза на Рейнджърс, а сега предстои реваншът в Люксембург. В следващия кръг победителят от тази двойка ще се изправи срещу победителят от двубоя между АЕЛ Лимасол и гибралтарския Сейнт Жозеф.

Вестите при Прогрес Нидеркорн

Тимът не успя да окаже сериозна съпротива на своя съперник в първия им мач преди седмица. Домакините от Люксембург ще се надяват на по-добро представяне у дома, но отново шансовете им не са големи. Все пак Прогрес завърши на 4 място в последното издание на футболното първенство в Люксембург, което не го поставя в позиция на фаворит.

Новините от лагера на Рейджърс

С победата от миналата седмица, тимът на Глазгоу Рейнджърс се завърна на на европейската сцена. Тимът не трябва да подценява своя съперник, въпреки че е далеч по-подготвен от него във всеки един спортно-технически план. Рейнджърс беше далеч по-добрият отбор в първия мач и имаше повече шансове пред вратата на съперника. Тимът може само да съжалява, че не си осигури по-комфортна преднина.

Рейнджърс е големият фаворит

Фаворитът от тази двойка е повече от ясен. Класите на 4-ия в Люксембург и 3-ия в Шотландия са на доста различни нива. Ако в първия мач Рейнджърс не успя да бъде по-концентриран пред гола, то очакваме сега да го стори. Прогрес Нидеркорн едва ли ще успее да сътвори изненадата. Прогнозата ни е победа за Рейнджърс на залог първо полувреме-краен резултат. Очакваме и над 2,5 гола в срещата, като това е втората ни прогноза за двубоя.

Прогноза: 2/2, над 2,5 гола

Коефициент в Bet365 за 2/2: @1.72

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.