„Прогнозите на ГОЛ“ – рубрика за спортни прогнози

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Рубрика за спортни прогнози в сайта на Уинбет

Залозите на спортни събития са сред най-желаните в сферата на онлайн хазарта. В мрежата вече се появиха доста букмейкъри, които предлагат залози и игри. Само определени от тях обаче си заслужават. В нашия сайт сме се постарали да опишем топ букмейкърите за България и да отчетем всичките им характеристики, но сега няма да говорим за тях. Ще се спрем точно на един конкретен букмейкър, а именно Winbet. Родният бранд е водещ в областта на спортните залози, които предоставя на всеки регистриран клиент в сайта. И освен всички предложения, компанията се е постарала да предложи още услуги на своите потребители. Една от тях касае всички фенове на спорта и главно на футбола. Това е рубриката “Прогнозите на ГОЛ” от Winbet, в която трима известни спортни журналисти предлагат своите прогнози за някои от най-интересните мачове, които предстоят.

Влезте в Winbet


Какви прогнози се предлагат и къде да ги намерим?

Рубриката с прогнозите може да намерите в един от фирмените сайтове на компанията Winbet, а не точно в сайта, където поставяте залозите си. Нужно е да достъпите адреса winbet-bg.com, като още в началната страница на сайта може да разгледате въпросните прогнози. Ясно ще разпознаете местоположението им, като секцията им носи името на рубриката.

Прогнозите в сайта на Winbet са главно за футболни мачове. Много рядко може да срещнете прогноза за събитие от друг спорт. Главно се избират някои от най-интересните мачове, които предстоят в следващите кръгове на най-големите европейски първенства. Не е задължително обаче мачовете да бъдат след няколко дни. Може да срещнете и прогнози за футболни срещи от деня. Обикновено прогнозите се дават за 4 събития + още един избор от т.нар. Нокаут залози. Това са специално избрани селекции, които се предоставят от Уинбет, с по-високи коефициенти от обикновеното. Всеки ден се появяват по 5 нови селекции в сайта.


Кой дава прогнозите и как изглеждат те?

Прогнозите в специалната рубрика от Уинбет се правят от трима спортни анализатори. Те са доста познати на широката българска общественост с дългогодишния си опит в спортната сфера. Прогнозите се дават от Борис Касабов, Ники Александров и Томислав Русев. Все познати имена в българския спорт, които не веднъж са доказвали своите знания в света на футбола. Не случайно точно те са избрани от Winbet за рубриката с прогнозите.

Изглед от рубриката на Winbet 'Прогнозите на ГОЛ'

Техните прогнози са доста интересни, понеже включват нетрадиционни пазари. Всеки един от тях си има свой стил на прогнозиране, като всеки посетител на сайта сам може да прецени на кого да се довери. Прогнозите на тримата експерти се показват към всеки мач, като включват вида на пазара, който те прогнозират, и коефициента за него. Много лесно може да се ориентирате сред рубриката с прогнозите и със сигурност няма какво да ви затрудни.

След като вече сте наясно с рубриката, остава само да започнете да я следите. Успеваемостта на тримата е доста висока, като се очаква с течение на времето прогнозите да стават повече и по-обширни. Разбира се, всичко зависи от букмейкъра Winbet, но дори компанията би имала интерес за подобно развитие. Нашето мнение е, че подобни рубрики с футболни и спортни прогнози са голямо богатство за всички фенове на залаганията. Все пак е доста интересно да се докоснеш до мнението на някои от най-големите футболни експерти в страната. Препоръчваме ви да следите рубриката ежедневно и да се възползвате от безплатните прогнози в сайта на Winbet.

Видяно 43 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!