50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Около католическия Великден става яркочервено в Серия А

Финалният спринт в Италия започва в уикенда около католическия Великден (31 март). В събота и понеделник ще се изиграят по пет мача от Серия А. Като съботната програма е особено наситена с великолепни сблъсъци.

Наполи ще пресрещне пътя си с Аталанта, а Игор Тудор ще дебютира начело на Лацио срещу бившия си тим като играч Ювентус. В края на деня преди Възкресение Христово Фиорентина ще приеме Милан в красивия Флоренция.

Понеделникът предлага дербито на „жълто-червените“ между Лече и Рома, както и на теория протоколният мач Интер – Емполи на „Меаца“.

Наполи с опит да убие инерцията на Аталанта

30-ият кръг в Италия започва обещаващо. Наполи приема Аталанта на „Марадона“ в 13:30 часа в съботния ден. Двата отбора често правят вълнуващи мачове помежду си и едва ли този ще е по-различен. Франческо Калцона лека полека променя облика на неаполитанците, а Джан Пиеро Гасперини за пореден сезон прави чудеса начело на бергамаските.

И двамата наставници обаче имат своите притеснения. Звездите Хвича Кварацхелия и Шарле Де Кетеларе са под въпрос. Атакуващите футболисти на южняците и „нерадзурите“ получиха травми в международната пауза и това поставя участието им в мача в Неапол под съмнение.

Грузинецът е най-острият футболист на Наполи, въпреки че сезонът му е по-слаб от шампионския преди година. Белгиецът пък е истински диригент на играта на Аталанта и показа на цялата футболна общественост, че неуспехът в Милан се дължи най-вече на адаптационни проблеми, не на липса на качества.

Хвича Кварацхелия
Хвича Кварацхелия (Снимка: БТА)

Остава надеждата, че и Кварацхелия ще стартира за Наполи, и Де Кетеларе за Аталанта. За да видим сблъсъка в пълен мащаб!

Betano вижда Наполи като лек фаворит на 2.05 коефициент. Ставката за гостите Аталанта е 3.45, а равенството 3.60.

Спор между разклатените Лацио и Ювентус

Лацио и Ювентус са двата италиански гранда във вероятно най-лоша форма. Колкото и да е субективно такова твърдение. „Бианкочелестите“ се разделиха с Маурицио Сари преди около 20 дни. За римляните вече изглежда напълно невъзможна задача да доближат класирането си от сезон 2022/23, когато завършиха втори.

„Бианконерите“ също буксуват изключително много от януари насам. Отстъплението на торинци позволи на Милан да се изкачи на втората позиция в класирането. Напрежението на базата в Континаса е повече от логично, предвид факта, че единствената победа в последните 60 дни е над Фрозиноне с гол в последната минута.

Тати Кастеянос
Тати Кастеянос (Снимка: БТА)

Мачът ще е по-специален за „орлите“. Дебют на пейката на тима ще направи хърватинът Игор Тудор, който е бивш играч на Ювентус. Мнозина дори считаха него за наследник на Макс Алегри на „Алианц Стейдиъм“ преди около две години.

Сега обаче задачата на Тудор ще е да разочарова Ювентус – за пореден път за „бианконерите“ през кошмарната им 2024-а година.

Отново според бетано Ювентус е лек фаворит – 2.50 за торинци срещу 3.10 за Лацио. Хикс на „Олимпико“ е около 3.05.

Милан с адска визита във Флоренция

Часове преди да настъпи Великден за католическия свят, в съботната вечер от 21:45 часа Фиорентина ще приеме Милан на „Артемио Франки“. Мачът за домакините ще е по-специален заради кончината на изпълнителния директор на клуба Джо Бароне преди около две седмици. На пейките също ще е интересно – в съперничеството между Винченцо Италиано и Стефано Пиоли няма равенство. Три победи за Италиано, четири за Пиоли, който е и бивш треньор на „Ла Виола“.

Джо Бароне
Джо Бароне (Снимка: БТА)

Фио и „росонерите“ се намират в добра форма, но със сигурност биха предпочели да са по няколко позиции напред (миланският гранд само едно място). Към момента „виолетовите“ са осми и дори при победа няма да успеят да изместят шестия Аталанта, заемащ последната евроквота. Може да бъде преодолян само седмият Наполи. За Милан пък гоненето на Интер е обречена кауза, но пазенето на втората позиция е цел №1.

За разлика от Италиано, който почти няма кадрови проблеми, Пиоли има такива. Симон Кяер, Томазо Побега и Пиер Калулу са твърдо аут заради контузии, а един от асовете на тима Тео Ернандес е наказан.

Ставките на betano за Фиорентина – Милан са доста равни и високи. 2.82 за флорентинци, 2.52 за „росонерите“ и 3.35 за равен.

Сблъсък на „джалоросите“ – Лече приема Рома

„Жълто-червеният“ сблъсък между Лече и Рома изглежда с много ясен фаворит на Светли понеделник за католиците.

Тимът на Даниеле Де Роси изглежда ярък фаворит на фона на неубедителното представяне на южняците, които току преди паузата назначиха пожарния вариант Лука Готи.

Римляните летят под ръководството на Де Роси и очакванията са за безпроблемна победа и мощна атака на четвъртото място. Въпреки многото проблеми, включващи отсъствието на Пауло Дибала и Лоренцо Пелегрини, „вълците“ нямат право на грешка. Евентуална грешка на „Виа дел Маре“ може да означава отдалечаване от четвъртия Болоня.

Ромелу Лукаку
Ромелу Лукаку (Снимка: БТА)

Рома логично е фаворит на Betano – 1.85. Коефицентът за Лече е 4.50, а за без победител в мача 3.45.

Водачът Интер ще прави поредна крачка към втората звезда

Броени кръгове остават, докато Интер ознаменува 20-ото си Скудето. Водачът в таблицата доиграва сезона, след като отпадна от Шампионска лига и турнира за купата. „Нерадзурите“ имат 14 пункта аванс на върха в таблицата пред Милан, а това значи, че при подобна разлика могат да вземат титлата след 4-5 кръга.

Със сигурност Симоне Индзаги ще опита да ротира състава и да наложи повече фигури, които смята да използва през следващата кампания. Както и футболисти, които не са се радвали на особено много игрово време през този сезон.

Симоне Индзаги
Симоне Индзаги (Снимка: БТА)

Срещата в понеделник е много по-важна за Емполи. Тосканци се борят за своето оцеляване със спасителя Давиде Никола и към момента разстоянието до зоната на изпадащите е само една точка.

И тук изненада от Бетано няма. Интер е на 1.23 коеф, а този за Емполи е цели 12.50. По точка за двата тима се оценява на 6.40.

 Всички мачове от 30-ия кръг на Серия А:

събота, 13:30| Наполи – Аталанта

събота, 16:00| Дженоа – Фрозиноне

събота, 16:00| Торино – Монца

събота, 19:00| Лацио – Ювентус

събота, 21:45| Фиорентина – Милан

понеделник, 13:30| Болоня – Салернитана

понеделник, 16:00| Каляри – Верона

понеделник, 16:00| Сасуоло – Удинезе

понеделник, 19:00| Лече – Рома

понеделник, 21:45| Интер – Емполи

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 12:00ч.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи