Лига на конференциите
KON
Коняспор
Завършил2 : 0
28th Jul 2022
Бате Борисов
BTR

Коняспор - Бате Борисов статистика от мача

9
2

Прогнози

Прогноза с анализ

Християн ЦуцевPRO Tipster
+4 Точки
1.40Коняспор да бие10

Коняспор бяха изключително безкомпромисни в първия си сблъсък с БАТЕ Борисов, като въпреки че играха цяло второ полувреме с човек по-малко успяха да запишат повече от убедителна победа с 0:3. Така, беларуския тим вече едва ли има някакви големи надежди за класиране.

Криза в тима на БАТЕ

Коняспор завършиха на трето място в силния турски шампионат, като в гостуванията те сравнително често бяха побеждавани, но у дома това почти не се случва, като спечелиха 12 от последните си 15 домакинства. Вече е 15-ти кръг от новия сезон в Беларус, като БАТЕ Борисов са лидер в подреждането, но напоследък те не са във форма, като спечелиха само един от последните си шест шампионатни сблъсъка.

Залог за победа на Коняспор

Очаквам Коняспор да не пощадят БАТЕ и отново да ги победят, зарадвайки своите фенове. Всичко различно от техен успех би било изненада.

    No tips added yet, be the first!

    Статистика един срещу друг

    Коняспор 5 голове
    VS
    Бате Борисов 0 голове
    100%
    0%
    0%
    2 победи
    0 равенства
    0 победи
    • 28-07-22Коняспор2 : 0Бате Борисов
    • 21-07-22Бате Борисов0 : 3Коняспор

    Състави

    Коняспорİ. Palut
    Бате БорисовA. Mikhaylov
    4-1-4-1
    Ibrahim Šehić
    I. Šehić 13
    Cebrail Karayel
    C. Karayel 90
    Adil Demirbağ
    A. Demirbağ 4
    Francisco Calvo
    F. Calvo 15
    Guilherme Haubert Sityá
    G. Haubert 12
    Amir Hadžiahmetović
    A. Hadžiahmetović 18
    Robert Murić
    R. Murić 11
    Endri Çekiçi
    E. Çekiçi 23
    Amar Rahmanović
    A. Rahmanović 8
    Zymer Bytyqi
    Z. Bytyqi 7
    Sokol Cikalleshi
    S. Cikalleshi 17
    4-3-3
    Dmitry Bessmertniy
    D. Bessmertniy 19
    Nemanja Milić
    N. Milić 26
    Ilya Vasilevich
    I. Vasilevich 9
    Stanislav Dragun
    S. Dragun 8
    Valeri Bocherov
    V. Bocherov 15
    Valeri Gromyko
    V. Gromyko 23
    Danila Nechaev
    D. Nechaev 17
    Jakov Filipović
    J. Filipović 32
    Maksim Bordachev
    M. Bordachev 21
    Vladislav Malkevich
    V. Malkevich 44
    Andrey Kudravets
    A. Kudravets 35

    Мачове на отборите

    Лига на конференциите класиране

    Мач Превю

    Коняспор ще се изправи срещу отбора на Бате Борисов в мач от Лига на конференциите сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Коняспор и Бате Борисов е насрочено за 28 July 2022 от 09:00ч. Мачът ще се играе на Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu в Konya.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Коняспор и Бате Борисов в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Коняспор и Бате Борисов в този мач.

    В последните 10 мача на Коняспор във всички турнири, тимът записа победи в 4 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 3.

    Статистиката за Бате Борисов в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 4, равенства 2 и загуби 4. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Коняспор бележи средно по 1.1 гола на мач. Статистиката от резултатите на Бате Борисов сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

    Коняспор vs Бате Борисов Head-to-head

    Head to Head статистиката на Коняспор срещу Бате Борисов показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Коняспор в тези мачове е 1, докато Бате Борисов е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 28 Jul 2022, когато крайния резултат завърши 2:0за Konyaspor.

    Коняспор - Бате Борисов Livestream

    За да гледате Коняспор срещу Бате Борисов на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Коняспор срещу Бате Борисов на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи