50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Мачове
BFA
Буркина Фасо
Завършил2 : 1
27th Sep 2022
Коморски острови
COM
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Буркина Фасо 2 голове
VS
Коморски острови 1 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 27-09-22Буркина Фасо2 : 1Коморски острови

Състави

Буркина ФасоH. Velud
Коморски островиY. Zerdouk
4-3-3
Yored Konate
Y. Konate
Edmond Tapsoba
E. Tapsoba
Issa Kaboré
I. Kaboré
Issoufou Dayo
I. Dayo
Gustavo Sangaré
G. Sangaré
Cedric Badolo
C. Badolo
Cyrille Bayala
C. Bayala
Abdoul Guiebre
A. Guiebre
Ismahila Ouédraogo
I. Ouédraogo
Ibrahim Blati Toure
I. Blati
Djibril Ouattara
D. Ouattara
4-3-3
Faïz Selemani
F. Selemani
El Fardou Ben
E. Fardou
Youssouf M'Changama
Y. M'Changama
Fouad Bachirou
F. Bachirou
Yacine Bourhane
Y. Bourhane
Mohamed Youssouf
M. Youssouf
Karim Attoumani
K. Attoumani
Abdallah Ali Mohamed
A. Ali
Yakine Said M'Madi
Y. Said
Ali Mohamed Ibrahim
A. Mohamed
Ali Ahamada
A. Ahamada

Мачове на отборите

Мач Превю

Буркина Фасо ще се изправи срещу отбора на Коморски острови в мач от Приятелски Мачове сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Буркина Фасо и Коморски острови е насрочено за 27 September 2022 от 10:00ч. Мачът ще се играе на Stade Père-Jégo в Casablanca.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Буркина Фасо и Коморски острови в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Буркина Фасо и Коморски острови в този мач.

В последните 10 мача на Буркина Фасо във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 4.

Статистиката за Коморски острови в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 6, равенства 2 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Буркина Фасо бележи средно по 1.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Коморски острови сочи, че тимът постига средно по 1.7 гола на мач.

Буркина Фасо vs Коморски острови Head-to-head

Head to Head статистиката на Буркина Фасо срещу Коморски острови показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Буркина Фасо в тези мачове е 1, докато Коморски острови е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Sep 2022, когато крайния резултат завърши 2:1за Burkina Faso.

Буркина Фасо - Коморски острови Livestream

За да гледате Буркина Фасо срещу Коморски острови на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Буркина Фасо срещу Коморски острови на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи