50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Клубни
WET
Уестън-Супър-Меър
Завършил0 : 1
30th Jul 2022
Йоувил Таун
YEO
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Уестън-Супър-Меър 0 голове
VS
Йоувил Таун 1 голове
0%
0%
100%
0 победи
0 равенства
1 победи
  • 30-07-22Уестън-Супър-Меър0 : 1Йоувил Таун

Мачове на отборите

Мач Превю

Уестън-Супър-Меър ще се изправи срещу отбора на Йоувил Таун в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Уестън-Супър-Меър и Йоувил Таун е насрочено за 30 July 2022 от 05:00ч. Мачът ще се играе на Woodspring Stadium в Weston-super-Mare, Somerset.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Уестън-Супър-Меър и Йоувил Таун в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Уестън-Супър-Меър и Йоувил Таун в този мач.

В последните 10 мача на Уестън-Супър-Меър във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Йоувил Таун в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 6, равенства 2 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Уестън-Супър-Меър бележи средно по 1.4 гола на мач. Статистиката от резултатите на Йоувил Таун сочи, че тимът постига средно по 1.8 гола на мач.

Уестън-Супър-Меър vs Йоувил Таун Head-to-head

Head to Head статистиката на Уестън-Супър-Меър срещу Йоувил Таун показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Уестън-Супър-Меър в тези мачове е 0, докато Йоувил Таун е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 30 Jul 2022, когато крайния резултат завърши 0:1за Yeovil Town.

Уестън-Супър-Меър - Йоувил Таун Livestream

За да гледате Уестън-Супър-Меър срещу Йоувил Таун на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Уестън-Супър-Меър срещу Йоувил Таун на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи