50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Клубни
VUL
Волга Уляновск
Завършил2 : 1
25th Jan 2023
Марица Пловдив
MLO
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Волга Уляновск 2 голове
VS
Марица Пловдив 1 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 25-01-23Волга Уляновск2 : 1Марица Пловдив

Мачове на отборите

Мач Превю

Волга Уляновск ще се изправи срещу отбора на Марица Пловдив в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Волга Уляновск и Марица Пловдив е насрочено за 25 January 2023 от 04:30ч. Мачът ще се играе на TBC в TBC.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Волга Уляновск и Марица Пловдив в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Волга Уляновск и Марица Пловдив в този мач.

В последните 10 мача на Волга Уляновск във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Марица Пловдив в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 4 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Волга Уляновск бележи средно по 1.1 гола на мач. Статистиката от резултатите на Марица Пловдив сочи, че тимът постига средно по 0.6 гола на мач.

Волга Уляновск vs Марица Пловдив Head-to-head

Head to Head статистиката на Волга Уляновск срещу Марица Пловдив показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Волга Уляновск в тези мачове е 1, докато Марица Пловдив е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 25 Jan 2023, когато крайния резултат завърши 2:1за Volga Ulyanovsk.

Волга Уляновск - Марица Пловдив Livestream

За да гледате Волга Уляновск срещу Марица Пловдив на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Волга Уляновск срещу Марица Пловдив на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи