50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Клубни
VIV
Верес-Ривне
Завършил3 : 1
17th Feb 2023
Левадия Талин
FEV
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Верес-Ривне 3 голове
VS
Левадия Талин 1 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 17-02-23Верес-Ривне3 : 1Левадия Талин

Състави

Верес-РивнеY. Virt
Левадия ТалинCurro Torres
4-4-1-1
Evgeny Past
E. Past 44
Vasyl Gakman
V. Gakman 71
Oleksandr Kucherenko
O. Kucherenko 23
Semen Vovchenko
S. Vovchenko 3
Yevhenii Morozko
Y. Morozko 99
Vitalii Dakhnovskyi
V. Dakhnovskyi 11
Yevhen Banada
Y. Banada 74
Valerii Kucherov
V. Kucherov 29
Dmytro Shastal
D. Shastal 30
Iago Siqueira Augusto
I. Siqueira 20
Marko Mrvaljević
M. Mrvaljević 87
4-3-3
E. Agyiri
E. Agyiri 14
G. Bessala
G. Bessala 20
I. Yakovlev
I. Yakovlev 10
M. Ainsalu
M. Ainsalu 11
R. Peetson
R. Peetson 6
T. Mavretič
T. Mavretič 15
E. Tur
E. Tur 7
Heitor
Heitor 3
B. Fomba
B. Fomba 26
M. Schjønning-Larsen
M. Schjønning-Larsen 2
K. Vallner
K. Vallner 99

Мачове на отборите

Мач Превю

Верес-Ривне ще се изправи срещу отбора на Левадия Талин в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Верес-Ривне и Левадия Талин е насрочено за 17 February 2023 от 06:30ч. Мачът ще се играе на Akdeniz Üniversitesi Stadyumu в Antalya.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Верес-Ривне и Левадия Талин в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Верес-Ривне и Левадия Талин в този мач.

В последните 10 мача на Верес-Ривне във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 4 от тях завършиха наравно и загуби 4.

Статистиката за Левадия Талин в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 2 и загуби 7. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Верес-Ривне бележи средно по 0.8 гола на мач. Статистиката от резултатите на Левадия Талин сочи, че тимът постига средно по 1.0 гола на мач.

Верес-Ривне vs Левадия Талин Head-to-head

Head to Head статистиката на Верес-Ривне срещу Левадия Талин показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Верес-Ривне в тези мачове е 1, докато Левадия Талин е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 17 Feb 2023, когато крайния резултат завърши 3:1за Veres Rivne.

Верес-Ривне - Левадия Талин Livestream

За да гледате Верес-Ривне срещу Левадия Талин на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Верес-Ривне срещу Левадия Талин на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи