Betano Вземи бонуса

Междинен кръг във Франция: ПСЖ може да вдигне титлата и без Мбапе

Френската Лига 1 често е упреквана за наличието на твърде голяма разлика между Пари Сен Жермен и останалите отбори. Този сезон определено затвърждава тезата. Парижани водят с 11 точки пред втория Монако и още в сряда могат да си подсигурят поредна титла. Рекордното 12-о отличие е в кърпа вързано, а освен това отборът е на полуфинал в Шампионска лига и финал за Купата.

Развръзката е близо и в следващите редове ще погледнем при какви обстоятелства ПСЖ може да стане шампион още през април. 

Суперзвездата на отбора Килиан Мбапе вече брои дните до преминаването му в Реал Мадрид, но дори и без него столичани са твърде добър отбор.

Лориен – ПСЖ

Луис Енрике почти не разчита на Мбапе в шампионата, за да може всички да свикват без него. Все пак единствено успех срещу Лориен няма да стигне за титла още в сряда. ПСЖ ще има нужда и на грешна стъпка от страна на „монегаските“, които играят с Лил. При такъв сценарий Пари събира 69 точки и ще е на 14 пред втория, а до края ще могат да бъдат спечелени едва 12.

Треньорът няма да може да разчита на Преснел Кимпембе и Серджио Рико, които са контузени. Всички останали обаче са на линия и очакванията са за победа на гостите. Лориен не успя да отбележи в 5 от последните си 7 мача, което е атестат за лошата форма на отбора. От началото на март победата е мит.

Нашата прогноза е за над 2.5 гола за 1.50 в Palms bet. Солидна опция за права колона (множествен залог) е ставката за победа на ПСЖ – 1.36.

Монако – Лил

Двата червени картона от последния мач утежняват задачата на „монегаските“. Заради тях Вилфред Синго и Елис Бен Сехир ще изгледат мача от трибуните. Звездата на отбора Александр Головин е контузен, а Кайо Енрике също е с травма. Андрей Илич пропуска срещата за „песовете“, тъй като е в лазарета. Самуел Умтити е под въпрос.

При последните три домакинства на Монако срещу Лил се стигна до равенство. Нищо чудно и сега съперниците да не се победят. Монако е в добра форма, но кадровите проблеми винаги оказват влияние в края на сезона.

Нашата прогноза е реми на 3.60 в Palms bet. Отлична възможност е и над 2.5 гола за 1.75.

Олимпик Марсилия – Ница

Страхотно дерби ще украси програмата на френската Лига 1 в сряда вечер. Край Лазурния бряг два от най-големите съперници във Франция ще имат възможността да натрият носа на другия току преди края на сезона. На „Велодром“ ще се играе на живот и смърт, защото в двата града загубата би се приела като огромен провал.

В пет от последните шест домакинства на Марсилия срещу Ница паднаха повече от два гола. Освен това Олимпик допусна поне две попадения вече четири поредни мача. Над два гола има и в пет от последните шест срещи на „орлите“.

Така на база статистиката можем да посочим над 2.5 гола за 2.00 в Palms bet. Равенството на 3.50 също е добра опция.

Междинният кръг във Франция:

Сряда, 20:00| Лориен – ПСЖ

Сряда, 22:00| Монако – Лил

Сряда, 22:00| Олимпик Марсилия – Ница

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 12:00ч.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши : .

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи