Приятелски Клубни
LVI
Лвов
Завършил2 : 0
7th Feb 2023
Вечиста Краков
WKR

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Лвов 2 голове
VS
Вечиста Краков 0 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 07-02-23Лвов2 : 0Вечиста Краков

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
04/06/23PRL Колос Ковальовка
1 - 0
Лвов
29/05/23PRL Лвов
0 - 2
Инхулец
25/05/23PRL Лвов
0 - 1
Черноморец Одеса
21/05/23PRL Рух Лвов
2 - 0
Лвов
14/05/23PRL Лвов
0 - 2
Ворскла Полтава
07/05/23PRL Металист Харков
1 - 0
Лвов
03/05/23PRL Лвов
0 - 1
Александрия
28/04/23PRL Верес-Ривне
3 - 2
Лвов
23/04/23PRL Лвов
0 - 2
Металист 1925 Харков
16/04/23PRL Шахтьор Донецк
2 - 0
Лвов
12/04/23PRL Лвов
1 - 2
Шахтьор Донецк
09/04/23PRL Днипро-1
5 - 2
Лвов
02/04/23PRL Лвов
0 - 2
Динамо Киев
18/03/23PRL Лвов
2 - 2
ФК Хирник
11/03/23PRL Зоря Луганск
3 - 1
Лвов

Мач Превю

Лвов ще се изправи срещу отбора на Вечиста Краков в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Лвов и Вечиста Краков е насрочено за 07 February 2023 от 04:00ч. Мачът ще се играе на TBC в TBC.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Лвов и Вечиста Краков в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Лвов и Вечиста Краков в този мач.

В последните 10 мача на Лвов във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 10.

Статистиката за Вечиста Краков в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 2, равенства 3 и загуби 3. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Лвов бележи средно по 0.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Вечиста Краков сочи, че тимът постига средно по 1.0 гола на мач.

Лвов vs Вечиста Краков Head-to-head

Head to Head статистиката на Лвов срещу Вечиста Краков показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Лвов в тези мачове е 1, докато Вечиста Краков е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 07 Feb 2023, когато крайния резултат завърши 2:0за Lviv.

Лвов - Вечиста Краков Livestream

За да гледате Лвов срещу Вечиста Краков на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Лвов срещу Вечиста Краков на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи

Миналата седмица станахме свидетели на исторически момент в германската Първа Бундеслига. За първи път от 11 години насам имаме различен шампион от хегемона Байерн Мюнхен. Това се официализира след разгромната победа на Байер Леверкузен с 5:0 над Вердер Бремен, след която „аспирините“ вдигнаха сребърната Салатиера за първи път в 119-годишната си история.

Макар че вече шампионът беше коронясан, битките в първенството продължават на всички останали фронтове. Байерн и една от изненадите на сезона Щутгарт ще се борят за подгласник на Леверкузен, а РБ Лайпциг и Борусия Дортмунд ще си оспорват четвъртата позиция, която дава право на участие в Шампионска лига, макар че е напълно възможно Германия да получи още едно допълнително място за най-престижния клубен турнир.

Не трябва да забравяме и напрегнатата битка за оцеляване, където Кьолн, Майнц, Бохум, Волфсбург и Унион Берлин остават пряко замесени.

Затова е време да погледнем какво ни очаква в новия 30-и кръг на германската Първа Бундеслига!


Айнтрахт Франкфурт – Аугсбург (петък, 19 април, 21:30 часа)

Кръгът стартира с директна битка за Европа в петък вечер между Айнтрахт и Аугсбург. Двата отбора са съседи в класирането, като „орлите“ имат преднина от три точки на шестата позиция пет кръга преди края. Формата на отбора на Дино Топмьолер обаче е притеснителна – четири поредни мача без победа, които позволиха на баварците да се доближат застрашително до него.

Аугсбург се върна към победите миналия кръг срещу Унион Берлин след два поредни двубоя без успех. Тимът на Йес Торуп ще пристигне във Франкфурт, знаейки, че в първия мач през сезона надделя над „орлите“ и, че с още един успех тази вечер ще се изравни по точки с Айнтрахт.

За домакините участие в срещата няма да вземат контузените Саша Калайджич, Мехди Лун и капитанът Себастиан Роде, докато Туте е наказан. Гостите от Бавария имат по-сериозни проблеми, с травми са Роберт Гумни, Никлас Дорш, Фредрик Йенсен, Елвис Реджбецай, Рафаел Фрамбергер и Яго, докато Рийс Оксфорд все още се възстановява от прекаран COVID-19. Рубен Варгас пък има шанс да попадне в състава, но е малко вероятно да стартира от първата минута.

Букмейкърът Inbet гласува по-голямо доверие за победа на Айнтрахт Франкфурт с коефициент от 2.11, докато този за Аугсбург е 3.60. „Хиксът“ се оценява на 3.95.

Кьолн – Дармщат (събота, 20 април, 16:30 часа)

В събота следобед ще наблюдаваме дербито на опашкарите между предпоследния Кьолн и последния в класирането Дармщат. И двата отбора ще трябва да се вкопчат в здрава битка на живот и смърт, ако искат да запазят шансове за оцеляване, като тези за домакините са доста повече.

Кьолн е 17-и с 22 точки и изостава с четири от плейофното 16-о място, където е Майнц 05, а 15-ият Бохум е с още точка по-напред. След победата именно над Бохум, „козлите“ допуснаха поражение с 0:2 в гостуването си на Байерн и трите точки изглеждат напълно задължителни за отбора на Тимо Шулц.

Ситуацията в Дармщат продължава да бъде критична. „Лилиите“ са твърдо на последното място с 14 точки и все пак остават с илюзорни шансове за спасение. Отборът на Торстен Либеркнехт се нуждае спешно от точки, но тимът не е записал победа от началото на октомври миналата година, когато записа два поредни успеха, които си остават и единствените до този момент.

И в двата състава имат кадрови проблеми. За Кьолн аут ще бъдат контузените Джъстин Дил, Флориан Диц, Лука Килиан, Дейви Зелке и Денис Хусеинбашич, докато Марк Ут е под въпрос. В Дармщат няма да може да разчитат Брейдън Марвин Ману, Марвин Мелем, Флориан Нюрнбергер, Фабиан Холанд, Фрейзър Хорнби, а под въпрос остават Юлиан Юстван, Тим Щарке и Александър Брунст.

Определено Кьолн е фаворит тук и получава коефициент за победа от букмейкъра Inbet на стойност 1.50 срещу 6.00 за Дарщат. Равенството пък е определено на 4.50.

Волфсбург – Бохум (събота, 20 април, 16:30 часа)

Още една битка за оцеляване предстои през уикенда. На „Фолксваген Арена“ Волфсбург приема Бохум в директна борба за оставане в елита. Двата отбора са съседи в класирането точно над опасната зона и ще искат да вземат задължителни точки от мача.

„Вълците“ са 14-и и имат преднина от едва две точки пред 16-ия Майнц и шест пред първия под чертата Кьолн. Волфсбург нямаше победа от края на декември, но идването на Ралф Хазенхютъл донесе позитивизъм, записвайки успех още в първия си мач начело, но последваха две поредни загуби, в които отборът допусна шест гола и остава близо до дъното.

Бохум записа страхотна победа над Байерн през февруари, която обаче доведе до ужасяваща последваща серия от четири поредни загуби, а тя нарасна в общо седем мача без успех. Това оставя отбора на Хайко Бучер точно над опасната зона, на 15-ата позиция, и само с точка пред мястото за плейоф.

Хазенхютъл ще реди състава си без контузените Лукас Нмеча, Рожерио , вратарят Коен Кастеелс и наказания Мориц Йенц. Под въпрос пък ще бъде Патрик Вимер. За Бохум извън игра остават Михаел Есер, Мориц-Брони Квартенг, Данило Теодоро Соареш, Никлас Тиде и Мохамед Толба.

Волфсбург получава коефициент за победа от 1.77 от букмейкъра Inbet, докато този за Бохум е 4.33, а ставката за равенство е 4.10.

Хофенхайм – Борусия Мьонхенгладбах (събота, 20 април, 16:30 часа)

В Зинсхайм ще гледаме два отбора, които са разделени само от пет точки, но целите им са коренно различни. Хофенхайм продължава борбата си за Европа, като към момента заема деветата позиция и изостава с шест от шестия Айнтрахт, но формата на отбора на Пелегрино Матарацо трябва да се промени, ако тимът наистина иска да се пребори за участие в континенталните турнири – едва една победа и четири загуби в последните пет мача. Все пак, съществува вариант и седмата позиция, която е само на три точки, да даде излаз към Европа при определени обстоятелства в края на сезона.

Гладбах, от своя страна, остава на 11-ото място с 31 точки, на само пет от мястото за плейоф за оцеляване, така че отборът на Херардо Сеаоне все още не си е осигурил на 100% оставането в елита. „Жребчетата“ имат и само един успех в последните си шест двубоя в първенството, така че ще трябва да покажат по-добра игра в събота следобед, за да си тръгнат с положителен резултат от Зинсхайм.

Треньорът на домакините Матарацо няма да може да разчита на Мергим Бериша, Марко Джон и Стенли Нсоки, които са с травми, докато участието на Макс Мьорщед остава под въпрос. За Сеаоне проблемите са свързани с контузиите на Ману Коне, Грант-Леон Ранос, Тони Янчке, Теосон-Джордан Сибачу и Натан Нгуму, а пък с грип е Кристоф Крамер.

Предимство от букмейкъра Inbet получава Хофенхайм с коефициент за победа от 2.19 срещу 3.20 за Гладбах. За да няма победител, трябва да бъде изпълнена ставката за равенство от 4.20.

Хайденхайм – РБ Лайпциг (събота, 20 април, 16:30 часа)

Новакът в елита Хайденхайм изненада всички с представянето си през този сезон. Мнозина очакваха отборът на Франк Шмидт да се бори за своето оцеляване, но се случи нещо съвсем различно и догодина, почти сигурно, ще наблюдаваме Хайденхайм отново при най-добрите. Тимът е в средата на класирането, на десетото място и с аванс от осем точки пред 16-ия Майнц. Реално, дори зона Европа е също на осем точки, но дори и без нея, новаците ще бъдат запомнени, особено след победата след обрат от 0:2 срещу Байерн преди две седмици, като в момента отборът е в серия от четири поредни мача без поражение.

Лайпциг пък навлезе в чудесна форма точно, когато е най-наложително. Отборът на Марко Розе няма поражение в шест поредни срещи, в които записа пет победи и по този начин измести Борусия Дортмунд от четвъртото място, макар и само по голова разлика. Борбата за участие в Шампионската лига обаче остава и изглежда, че ще се води до последния кръг на сезона.

Шмидт няма да може да използва в тази среща на Адриан Бек, Томас Келер и Елидон Ченай, които са с травми, докато за „червените бикове“ аут ще бъдат Юсуф Поулсен и Кевин Кампъл.

Определено РБ Лайпциг е фаворит на букмейкъра Inbet, който му дава коефициент за победа от 1.47, докато този за Хайденхайм е 6.00. Равенството бива оценявано на 5.00.

Унион Берлин – Байерн Мюнхен (събота, 20 април, 19:30 часа)

В събота вечер ще се насочим към столицата Берлин, където местният Унион приема вече бившия шампион Байерн във важен сблъсък и за двата отбора.

Столичани остават в близост до опасната зона, като заемат 13-ата позиция и със само три точки аванс пред Майнц, който е окупирал мястото за плейоф за оцеляване в елита. Отборът на Ненад Биелица няма победа в последните си три двубоя, като натрупа и две поредни поражения, които го доближиха сериозно до дъното и сега ще трябва печелят точки, за да не се наложи да треперят за мястото в Бундеслигата догодина.

Байерн пък ще влезе с настроение в сблъсъка, след като по-рано през седмицата отстрани Арсенал на ¼-финалите в Шампионската лига с минимална победа. Така на крачка от финала баварците ще се изправят срещу рекордьора по титли в турнира Реал Мадрид. Дотогава обаче повече от десет дни, така че фокусът на момчетата на Томас Тухел ще бъде насочен в местния шампионат, където доминацията им приключи, след като Байер Леверкузен официализира титлата си миналия уикенд. Сега, баварците ще трябва обаче да пазят и втората си позиция, тъй като имат равен брой точки, колкото и третия Щутгарт и се нуждаят от победата в Берлин.

Единственият сигурен отсъстващ в състава на Биелица ще бъде Якоб Буск, докато под въпрос остават Рани Кедира и Жером Русийон. За Байерн кадровите проблеми са-по-сериозни, защото няма да може да разчита на Саша Боеи, Кингсли Коман, Буна Сар, Лерой Сане и Серж Гнабри. За последните двама Тухел потвърди, че няма да се рискува с тях и ще бъдат запазени за мачовете с Реал.

Няма да изненадаме мнозина като кажем, че Байерн получава доверието на букмейкъра Inbet за победа с коефициент от 1.60 срещу 5.00 за Унион. Ставката за „хикс“ тук е определена на 4.50.

Програма за мачовете от 30-ия кръг на германската Първа Бундеслига:

Петък, 19 април:

21:30 часа | Айнтрахт Франкфурт – Аугсбург

Събота, 20 април:

16:30 часа | Кьолн – Дармщат

16:30 часа | Волфсбург – Бохум

16:30 часа | Хофенхайм – Борусия Мьонхенгладбах

16:30 часа | Хайденхайм – РБ Лайпциг

19:30 часа | Унион Берлин – Байерн Мюнхен

Неделя, 21 април:

16:30 часа | Вердер Бремен – Щутгарт

18:30 часа | Борусия Дортмунд – Байер Леверкузен

20:30 часа | Фрайбург – Майнц 05

Очаквайте в неделя превюта и на последните три мача от кръга в Бундеслигата!