50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Клубни
LOK
Локомотив София
- - 9 фев 2024 13:00h 9th Feb 2024
Спортист Своге
SSV
Домакин
Равен
Гост

Локомотив София vs Спортист Своге live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Локомотив София - Спортист Своге

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Локомотив София 4 голове
VS
Спортист Своге 2 голове
100%
0%
0%
2 победи
0 равенства
0 победи
  • 08-07-23Локомотив София1 : 0Спортист Своге
  • 04-02-23Локомотив София3 : 2Спортист Своге

Състави

Локомотив СофияD. Dončić
Спортист СвогеP. Kolev
3-5-2
Aleksandar Lyubenov
A. Lyubenov 24
Stéphane Lambèse
S. Lambèse 93
Dime Dimov
D. Dimov 4
Gonçalo Cardoso
G. Cardoso 2
Celso Raposo
C. Raposo 13
Antoni Ivanov
A. Ivanov 21
Krasimir Stanoev
K. Stanoev 31
Diogo Teixeira
D. Teixeira 20
Bruno Franco
B. Franco 12
Carlos França
C. França 11
Steve Traore
S. Traore 98
G. Nikolov
G. Nikolov

Мачове на отборите

Мач Превю

Локомотив София ще се изправи срещу отбора на Спортист Своге в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Локомотив София и Спортист Своге е насрочено за 09 February 2024 от 01:00ч. Мачът ще се играе на Stadion Lokomotiv в Sofia.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Локомотив София и Спортист Своге в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Локомотив София и Спортист Своге в този мач.

В последните 10 мача на Локомотив София във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Спортист Своге в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 2, равенства 2 и загуби 6. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Локомотив София бележи средно по 0.7 гола на мач. Статистиката от резултатите на Спортист Своге сочи, че тимът постига средно по 0.6 гола на мач.

Локомотив София vs Спортист Своге Head-to-head

Head to Head статистиката на Локомотив София срещу Спортист Своге показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Локомотив София в тези мачове е 2, докато Спортист Своге е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 08 Jul 2023, когато крайния резултат завърши 1:0за Lokomotiv Sofia.

Локомотив София - Спортист Своге Livestream

За да гледате Локомотив София срещу Спортист Своге на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Локомотив София срещу Спортист Своге на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи