Приятелски Клубни
FKC
Цървена Звезда
Завършил3 : 2
27th Jan 2023
Аустриа Лустенау
AUU

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Цървена Звезда 3 голове
VS
Аустриа Лустенау 2 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 27-01-23Цървена Звезда3 : 2Аустриа Лустенау

Състави

Цървена ЗвездаM. Milojević
Аустриа ЛустенауM. Mader
4-2-3-1
Nikola Vasiljević
N. Vasiljević 27
Alex Vigo
A. Vigo 13
Stefan Leković
S. Leković 44
Radovan Pankov
R. Pankov 6
Slavoljub Srnić
S. Srnić 55
Veljko Nikolić
V. Nikolić 22
Sékou Sanogo
S. Sanogo 35
Egor Prutsev
E. Prutsev 29
Kings Kangwa
K. Kangwa 20
Aleksandar Katai
A. Katai 10
Ibrahim Mustapha
I. Mustapha 18
4-2-3-1
Emrehan Gedikli
E. Gedikli 37
Anderson
Anderson 28
Yadaly Diaby
Y. Diaby 22
Michael Cheukoua
M. Cheukoua 11
Dániel Tiefenbach
D. Tiefenbach 33
Stefano Surdanović
S. Surdanović 70
Fabian Gmeiner
F. Gmeiner 7
Jean Hugonet
J. Hugonet 5
Matthias Maak
M. Maak 31
Hakim Guenouche
H. Guenouche 12
Ammar Helac
A. Helac 13

Мачове на отборите

Мач Превю

Цървена Звезда ще се изправи срещу отбора на Аустриа Лустенау в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Цървена Звезда и Аустриа Лустенау е насрочено за 27 January 2023 от 10:00ч. Мачът ще се играе на Calista Sports Center - Field A в Belek.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Цървена Звезда и Аустриа Лустенау в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Цървена Звезда и Аустриа Лустенау в този мач.

В последните 10 мача на Цървена Звезда във всички турнири, тимът записа победи в 8 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 0.

Статистиката за Аустриа Лустенау в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 5 и загуби 4. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Цървена Звезда бележи средно по 2.1 гола на мач. Статистиката от резултатите на Аустриа Лустенау сочи, че тимът постига средно по 0.5 гола на мач.

Цървена Звезда vs Аустриа Лустенау Head-to-head

Head to Head статистиката на Цървена Звезда срещу Аустриа Лустенау показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Цървена Звезда в тези мачове е 1, докато Аустриа Лустенау е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Jan 2023, когато крайния резултат завърши 3:2за FK Crvena Zvezda.

Цървена Звезда - Аустриа Лустенау Livestream

За да гледате Цървена Звезда срещу Аустриа Лустенау на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Цървена Звезда срещу Аустриа Лустенау на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи