Приятелски Клубни
BRAY
Брей Уондърърс
- - 3 фев 2023 21:00h 3rd Feb 2023
Дери Сити
DRY

Брей Уондърърс vs Дери Сити live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Брей Уондърърс - Дери Сити

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

Мач Превю

Брей Уондърърс ще се изправи срещу отбора на Дери Сити в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Брей Уондърърс и Дери Сити е насрочено за 03 February 2023 от 09:00ч. Мачът ще се играе на The Ryan McBride Brandywell Stadium в Londonderry.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Брей Уондърърс и Дери Сити в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Брей Уондърърс и Дери Сити в този мач.

В последните 10 мача на Брей Уондърърс във всички турнири, тимът записа победи в 1 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 4.

Статистиката за Дери Сити в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 5 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Брей Уондърърс бележи средно по 0.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Дери Сити сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

Брей Уондърърс vs Дери Сити Head-to-head

Head to Head статистиката на Брей Уондърърс срещу Дери Сити показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Брей Уондърърс в тези мачове е 0, докато Дери Сити е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Брей Уондърърс - Дери Сити Livestream

За да гледате Брей Уондърърс срещу Дери Сити на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Брей Уондърърс срещу Дери Сити на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи

Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд станаха първите два клуба, които си осигуриха място в полуфиналите на Шампионската лига този сезон, като всеки от спечели по страхотен начин своите реванши във вторник вечер.

ПСЖ разкова Барселона по категоричен начин, печелейки с 4-1 в Каталуния, за да подпечата общия успех от 6:4, докато Дортмунд нокаутира друг испански отбор в лицето на Атлетико Мадрид с 4:2 и общ резултат от 5:4. Така именно ПСЖ и Борусия ще премерят сили на ½-финалите в опит да намерят място в големия финал на „Уембли“ в края на месец май.

Не трябва да забравяме, че това ще бъде и последният сезон в така познатия ни формат на Шампионската лига, след като от следващата кампания ще видим нещо напълно ново в турнира. Дотогава обаче да се придържаме към статуквото – мачовете снощи предложиха страхотни емоции и много попадения, така че нека да разгледаме какво се случи и какво научихме от сблъсъците!


„Ремонтада“ 2.0

През 2017-а година Пари Сен Жермен имаше преднина от 4:0 след първия мач от 1/8-финалите срещу Барселона . Въпреки че допуснаха три в реванша, парижани вкараха гол на чужд терен, когато това правило още съществуваше, и изглеждаше готов да продължи към следващата фаза, като се има предвид, че след това Барса се нуждаеше от още три гола в последните две минути плюс добавеното време.

Това, което се случи след това, е нещо което още се помни все едно беше вчера. Сержи Роберто развенча цяля Франция в 95-ата минута, за да взриви трибуните на „Камп Ноу“, когато реализира шестото попадение, което прати Барса напред за сметка на шокираните парижани.

Седем години по-късно ПСЖ, воден от същия треньор Луис Енрике, който донесе първата „Ремонтада“ („Завръщане“) за Барселона, получи своето отмъщение. Испанецът стана свидетел как неговият отбор, който вече изоставаше с общ резултат от 2:3, допусна първи гол във втория мач, преди да вкара четири безответни попадения, за да накара каталунската публика да замълчи.

Килиан Мбапе
Барселона - Пари Сен Жермен, радостта на Килиан Мбапе и неговите съотборници (Снимка: БТА)

Една интересна статистика показва, че ПСЖ печели за втори пореден път с 4:1 срещу Барселона в Катауния, след като постигна същия резултат на 1/8-финалите през 2021-а година. Това прави общ резултат от 8:2 за парижани като гости на каталунците. Един доста познат резултат за „Блауграна“ от един друг ¼-финал година по-рано…

Борусия Дортмунд се завърна

Дори с Джуд Белингам, Ерлинг Халанд и Джейдън Санчо преди да отиде в Манчестър Юнайтед, Дортмунд не е играл на полуфинал в Шампионска лига от 2013-а година насам. Юрген Клоп все още беше треньор на „жълто-черните“ тогава, а сега е на път да напусне Ливърпул след девет години на „Анфийлд“.

Дортмунд направи своето, макар и по-малко грандиозно от ПСЖ, завръщане, за да премине през Атлетико Мадрид. „Дюшекчиите“ имаха аванс от 2:1 преди реванша на „Сигнал Идуна Парк“. Голът на Себастиен Алер в испанската столица обаче се оказа решаващ.

Мачът се обърна в полза на Дортмунд с голове през първото полувреме на Юлиан Брандт и Иън Маатсен, но Атлетико си върна контрола благодарение на автогол на Матс Хумелс и попадение на Анхел Кореа с по-малко от половин час игра. Последва обаче блицкриг от страна на домакините, които вкараха два бързи гола в рамките на 180 секунди, дело на Никлас Фюлкруг и Марсел Забитцер. Именно те обърнаха общия резултат до 5:4, който се запази до самия край.

Никлас Фюлкруг
Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид, Никлас Фюлкруг (Снимка: БТА)
Марсел Забицер
Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид, Марсел Забицер (Снимка: БТА)

През годините Дортмунд стана клуб, известен с това, че пропуска много положения и след това рухва, когато това наистина има значение. И това още от златната им ера под ръководството на Юрген Клоп в началото на миналото десетилетие.

След като загуби титлата в Бундеслигата по наистина невероятен начин в последния ден от миналия сезон, Един Терзич просто направи чудо с този отбор в Шампионската лига. След като излязоха като победители от група, състояща се от ПСЖ, Нюкасъл Юнайтед и Милан, „вестфалци“ осигуриха място на полуфиналите за първи път от 2013-а година, когато стигнаха чак до финала, загубен от Байерн Мюнхен.

Дортмунд ще останат аутсайдери в сравнение с ПСЖ и които и два отбора да се класират от мачовете в сряда, но все пак самото им присъствие е показателно, че имат шанса да мечтаят. Освен това те са извървели целия път като аутсайдери и преди, през 1997-а година, когато триумфират и вдигат купата. Дали ни чака нещо подобно и сега?

Борусия Дортмунд (Снимка: БТА)

ПСЖ се възползва от късмета си

Ако има един отбор, който често е обект на подигравки, когато стане дума за мачове от елиминациите в Шампионската лига, то това със сигурност е ПСЖ. Откакто катарските милиони отекоха в клуба и отборът започна редовно да се състезава на европейската сцена, през годините парижани имаха всевъзможни катастрофални сривове.

Никой няма да забрави вече споменатото иконично завръщане на Барселона с 6:1 през 2017-а година. Но този път беше време на френския гранд да получи своето отмъщение.

Отново изглеждаше като дежавю, когато Рафиня изведе Барса напред, но всичко се обърна нагоре с краката, когато Роналд Араухо беше изгонен с директен червен картон заради нарушение срещу откъсващия се сам Брадли Баркола.

Барселона - Пари Сен Жермен, Роналд Араухо получава червен картон (Снимка: БТА)

ПСЖ все още имаше доста работа за вършене, но три гола в следващия час игра бяха всичко, от което се нуждаеха, за да капарират мястото си на полуфинал за първи път от сезон 2020/2021. Какво ли щеше да се случи обаче, ако не бяха останали с човек повече на терена?

Килиан Мбапе – настоящ и бъдещ кошмар за Барселона

Мислете и казвайте както си искате за това какъв е Килиан Мбапе и какви постигна по времето си като играч на ПСЖ, но французинът винаги се появява, когато е най-необходим. Два гола в реванша, след като беше направо невидим в първия мач в в Париж, накараха Мбапе да се превърне в движещата сила на отбора му да стигне до полуфинала и го направи срещу отбор, който ще види много от него през следващите години от първо лице.

Почти сигурното преминаване на Мбапе в Реал Мадрид през лятото е може би най-зле пазената тайна в света. И сега Барселона стана свидетел от първа ръка срещу какво може да се изправи през следващите години. Няма да отнеме много време на капитана на Франция да стане един от най-недолюбваните играчи, точно както Кристиано Роналдо преди него.

Килиан Мбапе
Барселона - Пари Сен Жермен, Килиан Мбапе (Снимка: БТА)

Но това повдига въпроса дали Барселона ще намери суперзвезда в стил Лионел Меси, за да възобнови подобно голямо съперничество на световната сцена?

Трябва да добавим, че с двата си гола, Мбапе вече има общо шест попадения в мачовете си с каталунците в турнира, като задмина петте гола на Андрий Шевченко и изостава в това отношение единствено от Томас Мюлер, който се е разписвал цели осем пъти с екипа на Байерн Мюнхен срещу каталунците. При френския национал три от головете му срещу Барса бяха при друга победа с 4:1 като гост, а именно тази от 1/8-финалите в ШЛ през сезон 2020/2021. В тогавашния реванш, завършил 1:1 във френската столица, нападателят отново беше точен за единственото попадение на парижани в мача.

Да, Килиан Мбапе ще напусне ПСЖ в края на този сезон за Реал Мадрид. Но оставаме с впечатлението, че той отчаяно има желание за един последен път да опита да донесе така желание трофей от Шампионската лига във витрината на любимия си клуб. Все още има няколко недовършени страници от историята му на „Парк де Пренс“ и дали не е това големият му момент?

Килиан Мбапе
Барселона - Пари Сен Жермен, Килиан Мбапе (Снимка: БТА)

Сбогуването с Шави ще остане без трофей

След като спечели титлата в Ла Лига миналия сезон, последният шанс на Шави да осигури първия трофей на Барселона от Шампионската лига от девет години насам се изпари след отпадането от ПСЖ. Той обаче вече обяви, че ще напусне през лятото, което означава, че няма да успее да добави нито един трофей в прощалния си сезон.

Рафиня и Шави Ернандес
Барселона - Пари Сен Жермен, Рафиня и Шави Ернандес (Снимка: БТА)

Реал Мадрид има осем точки преднина в Ла Лига и не е реалистично да говорим, че ще видим някакъв обрат в следващите няколко сръга, докато кампанията на Барса за Купата на Краля приключи през януари на четвъртфиналната фаза, десет дни след като беше победен от Реал във финала за Суперкупата на Испания .

Шампионската лига беше всичко, което им беше останало, но Шави дори не успя да види разочарованието на своите футболисти от пейката, след като беше изгонен заради невъздържано поведение при червения картон на Араухо, който породи жестоки полемики в Испания дали е бил отсъден правилно.

Шави Ернандес
Барселона - Пари Сен Жермен, Шави Ернандес (Снимка: БТА)

Това отпадане от ШЛ обаче сложи край и на шансовете на каталунците да се класират за Световното клубно първенство. Както е известно, от 2025-а година надпреварата ще се провежда в нов формат с участието на 32 отбора, а Барса няма да е сред тях.

За да си осугурят квота за турнира в САЩ, каталунците трябваше да стигнат по-напред в Шампионската лига от Атлетико Мадрид. Това не се случи, защото и двата тима бяха елиминирани на четвъртфиналите. Барселона загуби с общ резултат 4:6 от Пари Сен Жермен, а Атлетико отстъпи на Борусия Дортмунд, но въпреки това ще играе на Световното клубно първенство.

Наистина тъжен край за сезона на Барселона.

Нова година – нов провал за Атлетико Мадрид

Ясно е, че ерата на Диего Симеоне в Атлети е към своя край, след като се „отказаха“ от преднината си на няколко пъти, за да позволят на Борусия Дортмунд да се промъкне към полуфиналите. Имаше време, когато „Лос колчонерос“ взимаха аванс в резултата и никога не поглеждаха назад – тези дни сега изглеждат част от една отминала епоха.

Фенове на Борусия Дортмунд
Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид, фенове на Борусия Дортмунд (Снимка: БТА)

Трябва да се отдаде дължимото на играчите и феновете на Борусия Дортмунд за създаването на среда, в която играчите на Атлетико просто не можеха да се справят с напрежението в продължение на 90 минути. И как просто се обърнаха нещата.

Фактите говорят сами за себе си – Атлети не са достигали полуфинал от 2017-а година и не можем да скрием усещането, че тази ера наистина вече е към своя край, ако дори вече не е и приключила…