CONMEBOL Копа Судамерикана
ROS
Росарио Централ
Завършил5 : 0
20th May 2021
Хуачипато
HCI

Росарио Централ - Хуачипато статистика от мача

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Росарио Централ 6 голове
VS
Хуачипато 1 голове
50%
50%
0%
1 победи
1 равенства
0 победи
  • 20-05-21Росарио Централ5 : 0Хуачипато
  • 06-05-21Хуачипато1 : 1Росарио Централ

Състави

Росарио ЦентралM. Russo
ХуачипатоJ. Sanguinetti
4-2-3-1
Jorge Broun
J. Broun 1
Emanuel Coronel
E. Coronel 33
Facundo Mallo
F. Mallo 15
Carlos Quintana
C. Quintana 2
Agustín Sández
A. Sández 3
Kevin Ortíz
K. Ortíz 45
Mauricio Martínez
M. Martínez 16
Tomás O'Connor
T. O'Connor 30
Ignacio Malcorra
I. Malcorra 10
Jaminton Campaz
J. Campaz 13
Tobias Cervera
T. Cervera 48
4-4-2
Claudio Torres
C. Torres 29
Sebastián Sáez
S. Sáez 11
Santiago Silva
S. Silva 15
Jimmy Martínez
J. Martínez 20
Gonzalo Montes
G. Montes 8
Maximiliano Gutiérrez
M. Gutiérrez 28
Felipe Loyola
F. Loyola 5
Benjamín Gazzolo
B. Gazzolo 4
Renzo Malanca
R. Malanca 13
Leandro Díaz
L. Díaz 26
Martín Parra
M. Parra 1

Мачове на отборите

CONMEBOL Копа Судамерикана класиране

Мач Превю

Росарио Централ ще се изправи срещу отбора на Хуачипато в мач от CONMEBOL Копа Судамерикана сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Росарио Централ и Хуачипато е насрочено за 20 May 2021 от 03:30ч. Мачът ще се играе на Estadio Florencio Solá в Lomas de Zamora, Provincia de Buenos Aires.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Росарио Централ и Хуачипато в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Росарио Централ и Хуачипато в този мач.

В последните 10 мача на Росарио Централ във всички турнири, тимът записа победи в 4 от срещите, 5 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за Хуачипато в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 4, равенства 5 и загуби 1. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Росарио Централ бележи средно по 1.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Хуачипато сочи, че тимът постига средно по 0.8 гола на мач.

Росарио Централ vs Хуачипато Head-to-head

Head to Head статистиката на Росарио Централ срещу Хуачипато показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Росарио Централ в тези мачове е 1, докато Хуачипато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 1 от тях.Последният мач помежду им се игра на 20 May 2021, когато крайния резултат завърши 5:0за Rosario Central.

Росарио Централ - Хуачипато Livestream

За да гледате Росарио Централ срещу Хуачипато на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Росарио Централ срещу Хуачипато на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи