Интернационал - Colo Colo (06 юли 2022)

CONMEBOL Судамерикана
INL
Интернационал
Завършил4 : 1
6th Jul 2022
Colo Colo
COLO
Гледай на живо
Интернационал - Colo Colo
Легално и верифицирано излъчване на живо