Colo Colo - Интернационал (29 юни 2022)

CONMEBOL Судамерикана
COLO
Colo Colo
Завършил2 : 0
29th Jun 2022
Интернационал
INL
Гледай на живо
Colo Colo - Интернационал
Легално и верифицирано излъчване на живо