Betano Вземи бонуса
УЕФА Шампионска Лига
SPP
Спарта Прага
Завършил2 : 0
28th Jul 2021
Рапид Виена
RPI

Спарта Прага - Рапид Виена статистика от мача

Прогнози

Прогноза с анализ

Християн ЦуцевPRO Tipster
+19 Точки
1.94Спарта Прага да бие10

В равностоен сблъсък от втория предварителен кръг на Шампионска лига, отборът на Рапид Виена успя да се наложи в първия си мач срещу Спарта Прага с 2:1. Сега обаче е ред на чехите да влязат в ролята на домакин, а това може да се окаже и нужното предимство в един толкова оспорван сблъсък. Именно Спарта Прага пък получават и малко по-добри шансове за успех от водещите букмейкъри, макар че в първата среща не успяха да убедят, че заслужават да продължат напред.

Спарта ще разчитат на домакинството си

Спарта Прага завършиха на второ място в чешкия шампионат, а в лятната пауза записаха доста контроли, в които предимно побеждаваха, но когато дойде време за първия им турнирен сблъсък те допуснаха поражение. Все пак, само няколко дни след това тимът стартира новия сезон в Чехия с успех и със сигурност не се е отказал от турнира на богатите. Рапид Виена пък изненадващо загубиха първия си мач на старта на австрийския шампионат преди няколко дни, където миналия сезон завършиха на второ място зад Залцбург. Равенството срещу Спарта би вършило работа на тима, но излязат ли с такава нагласа е по-вероятно да загубят.

Залог за победа на Спарта

Очаквам още един равностоен сблъсък между двата отбора, но бих наклонил леко везните в полза на Спарта Прага, които с малко повече шанс можеха дори да спечелят първия мач. Сега домакинството е на тяхна страна и именно то може да им даде допълнителен тласък. Нищо чудно и срещата да стигне до допълнителни продължения от по 15 минути.

    No tips added yet, be the first!

    Статистика един срещу друг

    Спарта Прага Голове - 3
    VS
    Рапид Виена Голове - 2
    Последни 2 срещи
    50%
    0%
    50%
    1 победи
    0 равенства
    1 победи
    • 28-07-21Спарта Прага2 : 0Рапид Виена
    • 20-07-21Рапид Виена2 : 1Спарта Прага

    Състави

    Спарта ПрагаB. Priske
    Рапид ВиенаR. Klauß
    5-4-1
    Peter Vindahl Jensen
    P. Vindahl 1
    Tomáš Wiesner
    T. Wiesner 28
    Martin Vitík
    M. Vitík 41
    Filip Panák
    F. Panák 27
    Ladislav Krejčí
    L. Krejčí 37
    Matěj Ryneš
    M. Ryneš 32
    Indrit Tuci
    I. Tuci 11
    Lukáš Sadílek
    L. Sadílek 18
    Kaan Kairinen
    K. Kairinen 6
    Veljko Birmančević
    V. Birmančević 14
    Jan Kuchta
    J. Kuchta 9
    4-2-3-1
    Marco Grüll
    M. Grüll 27
    Ismaïl Seydi
    I. Seydi 57
    Matthias Seidl
    M. Seidl 18
    Christoph Lang
    C. Lang 10
    Lukas Grgić
    L. Grgić 8
    Roman Kerschbaum
    R. Kerschbaum 5
    Moritz Oswald
    M. Oswald 28
    Maximilian Hofmann
    M. Hofmann 20
    Neraysho Kasanwirjo
    N. Kasanwirjo 6
    Jonas Antonius Auer
    J. Antonius 23
    Niklas Hedl
    N. Hedl 45

    Мачове на отборите

    УЕФА Шампионска Лига класиране

    Мач Превю

    Спарта Прага ще се изправи срещу отбора на Рапид Виена в мач от УЕФА Шампионска Лига сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Спарта Прага и Рапид Виена е насрочено за 28 July 2021 от 09:30ч. Мачът ще се играе на Generali Česká pojišťovna Arena в Praha.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Спарта Прага и Рапид Виена в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Спарта Прага и Рапид Виена в този мач.

    В последните 10 мача на Спарта Прага във всички турнири, тимът записа победи в 5 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 3.

    Статистиката за Рапид Виена в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 6 и загуби 1. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Спарта Прага бележи средно по 1.5 гола на мач. Статистиката от резултатите на Рапид Виена сочи, че тимът постига средно по 1.2 гола на мач.

    Спарта Прага vs Рапид Виена Head-to-head

    Head to Head статистиката на Спарта Прага срещу Рапид Виена показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Спарта Прага в тези мачове е 2, докато Рапид Виена е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 28 Jul 2021, когато крайния резултат завърши 2:0 за Спарта Прага.

    Спарта Прага - Рапид Виена Livestream

    За да гледате Спарта Прага срещу Рапид Виена на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Спарта Прага срещу Рапид Виена на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи