УЕФА Шампионска Лига
OMO
Омония Никозия
Завършил0 : 1
27th Jul 2021
Динамо Загреб
DZA

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
+20 Точки
1.96Динамо Загреб да бие10

Грандът Динамо Загреб е сред големи претенденти за намиране на място в групите на Шампионската лига. Първият кръг беше преодолян с лекота, а сега надеждата на всички в тима е, че това ще се случи отново и срещу Омония Никозия.

Солиден аванс за хърватите

Динамо Загреб изигра добър мач на своя стадион \"Максимир\" преди седмица, вземайки комфортен аванс от два чисти гола преди тазседмичното гостуване в Кипър. Тимът се очаква да влиза във все по-добра форма с всеки следващ мач от турнира, а знаейки какъв е пълният потенциал на този отбор, то това ще значи само неприятности и за съперниците.

Предимството очаквам отново да е на страна на хърватите, които имат доста по-класния и не на последно място - доста по-младия и свеж състав. Средната възраст в състава на кипърския тим вероятно надхвърля 30 години, а в стартовата 11-торка може да се разпознаят и ветерани като Жорди Гомес, който още преди години не изглеждаше страхотно в родния Левски. Не виждам как събитията от първия мач ще бъдат рязко променени.

Залог за успех на Динамо Загреб

Всичко сочи в посока на нови успех за загребчани и безпроблемно преминаване в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига - прогноза за победа на Динамо.

    No tips added yet, be the first!

    Статистика един срещу друг

    Омония Никозия 0 голове
    VS
    Динамо Загреб 3 голове
    0%
    0%
    100%
    0 победи
    0 равенства
    2 победи
    • 27-07-21Омония Никозия0 : 1Динамо Загреб
    • 20-07-21Динамо Загреб2 : 0Омония Никозия

    Състави

    Омония НикозияY. Anastasiou
    Динамо ЗагребS. Jakirović
    4-2-3-1
    Francis Uzoho
    F. Uzoho 23
    Adam Matthews
    A. Matthews 3
    Senou Coulibaly
    S. Coulibaly 5
    Nikolas Panagiotou
    N. Panagiotou 30
    Amine Khammas
    A. Khammas 48
    Fouad Bachirou
    F. Bachirou 19
    Roman Bezus
    R. Bezus 90
    Veljko Simić
    V. Simić 21
    Charalampos Charalampous
    C. Charalampous 76
    Willy Semedo
    W. Semedo 7
    Mariusz Stępiński
    M. Stępiński 14
    3-4-1-2
    F. Brodić
    F. Brodić 19
    B. Petković
    B. Petković 9
    M. Baturina
    M. Baturina 10
    D. Špikić
    D. Špikić 77
    J. Mišić
    J. Mišić 27
    M. Bulat
    M. Bulat 31
    G. Vidović
    G. Vidović 72
    M. Bernauer
    M. Bernauer 6
    K. Théophile-Catherine
    K. Théophile-Catherine 28
    M. Perković
    M. Perković 39
    I. Nevistić
    I. Nevistić 33

    Мачове на отборите

    УЕФА Шампионска Лига класиране

    Мач Превю

    Омония Никозия ще се изправи срещу отбора на Динамо Загреб в мач от УЕФА Шампионска Лига сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Омония Никозия и Динамо Загреб е насрочено за 27 July 2021 от 07:00ч. Мачът ще се играе на GSP Stadium в Nicosia.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Омония Никозия и Динамо Загреб в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Омония Никозия и Динамо Загреб в този мач.

    В последните 10 мача на Омония Никозия във всички турнири, тимът записа победи в 5 от срещите, 4 от тях завършиха наравно и загуби 1.

    Статистиката за Динамо Загреб в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 7, равенства 2 и загуби 1. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Омония Никозия бележи средно по 1.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Динамо Загреб сочи, че тимът постига средно по 1.9 гола на мач.

    Омония Никозия vs Динамо Загреб Head-to-head

    Head to Head статистиката на Омония Никозия срещу Динамо Загреб показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Омония Никозия в тези мачове е 1, докато Динамо Загреб е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Jul 2021, когато крайния резултат завърши 0:1за Dinamo Zagreb.

    Омония Никозия - Динамо Загреб Livestream

    За да гледате Омония Никозия срещу Динамо Загреб на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Омония Никозия срещу Динамо Загреб на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи