50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
УЕФА Шампионска Лига
NBA
Нефтчи Баку
Завършил0 : 1
28th Jul 2021
Олимпиакос
OLY
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
+19 Точки
1.93Олимпиакос да бие10

Квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига навлизат в кулминационните си моменти, което значи, че и доста от фаворитите за намиране на място в групите ще знаят, че грешки не може да се допускат. Това важи в пълна сила за състава на Олимпиакос, който се отправя към Баку за дуел с Нефтчи.

Минимален аванс за гърците

Съставът на Педро Мартинс успя да изкове много трудна победа с 1:0 в домакинството си на азербайджанския шампион в първия мач в Пирея. Двубоят беше под контрола на Олимпиакос до 30-та минута, когато Мади Камара си изкара глупав червен картон, оставяйки тима си с 10 при 60 минути до края на мача. Все пак, победата беше изкована, което дава важно предимство преди реванша.

Навярно са взети поуки след сблъсъка, който беше и първи за гръцкия първенец през сезона. Игровата практика липсва в малка или по-голяма степен, но след първия двубой винаги може да се коригират някои от неточностите. Нефтчи даде прилична отпора в Пирея, но въпреки шансовете си не успя да отбележи. Доста е вероятно тимът от Азербайджан да не получи подобна изгодна възможност във втория мач.

Залог за успех на Олимпиакос

Вярвам, че момчетата на Мартинс ще бъдат по-добре подготвени за изненадите, предложени от Нефтчи, което да доведе и до далеч по-лесен втори успех - прогноза за победа на Олимпиакос.

    прогнози от потребители

    Красимир Митков
    +12 Точки
    1.23Двоен Шанс: 2x10

      Статистика един срещу друг

      Нефтчи Баку 1 голове
      VS
      Олимпиакос 1 голове
      50%
      0%
      50%
      1 победи
      0 равенства
      1 победи
      • 28-07-21Нефтчи Баку0 : 1Олимпиакос
      • 21-07-21Олимпиакос1 : 0Нефтчи Баку

      Състави

      Нефтчи БакуA. Mutu
      Олимпиакос
      4-2-3-1
      t
      Ivan Brkić
      I. Brkić 1
      t
      Erwin Koffi
      E. Koffi 99
      t
      Yuri Matias
      Y. Matias 44
      t
      Márk Tamás
      M. Tamás 4
      t
      Kenny Saief
      K. Saief 5
      t
      Ataa Jaber
      A. Jaber 23
      t
      Emin Makhmudov
      E. Makhmudov 8
      t
      Filip Ozobić
      F. Ozobić 10
      t
      Andre Shinyashiki
      A. Shinyashiki 9
      t
      Keelan Lebon
      K. Lebon 11
      t
      Aaron Olanare
      A. Olanare 25
      4-3-3
      Kostas Fortounis
      K. Fortounis 7
      Ayoub El Kaabi
      A. El 9
      Daniel Podence
      D. Podence 56
      Santiago Hezze
      S. Hezze 32
      André Horta
      A. Horta 5
      Chiquinho
      Chiquinho 6
      Rodinei
      Rodinei 23
      Panagiotis Retsos
      P. Retsos 45
      David Carmo
      D. Carmo 16
      Francisco Ortega
      F. Ortega 3
      Konstantinos Tzolakis
      K. Tzolakis 88

      Мачове на отборите

      УЕФА Шампионска Лига класиране

      Мач Превю

      Нефтчи Баку ще се изправи срещу отбора на Олимпиакос в мач от УЕФА Шампионска Лига сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Нефтчи Баку и Олимпиакос е насрочено за 28 July 2021 от 08:00ч. Мачът ще се играе на Bakcell Arena в Baku.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Нефтчи Баку и Олимпиакос в този мач.

      Шансовете на двата тима

      Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Нефтчи Баку и Олимпиакос в този мач.

      В последните 10 мача на Нефтчи Баку във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 6 от тях завършиха наравно и загуби 2.

      Статистиката за Олимпиакос в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 6, равенства 2 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Нефтчи Баку бележи средно по 1.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Олимпиакос сочи, че тимът постига средно по 2.0 гола на мач.

      Нефтчи Баку vs Олимпиакос Head-to-head

      Head to Head статистиката на Нефтчи Баку срещу Олимпиакос показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Нефтчи Баку в тези мачове е 1, докато Олимпиакос е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 28 Jul 2021, когато крайния резултат завърши 0:1за Olympiakos Piraeus.

      Нефтчи Баку - Олимпиакос Livestream

      За да гледате Нефтчи Баку срещу Олимпиакос на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

      Гледай На Живо

      Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

      Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Нефтчи Баку срещу Олимпиакос на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

      ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
      300лв СПОРТ бонусВземи
      50 Безплатни ВръткиВземи