50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
УЕФА Шампионска Лига
FTA
ФК Флора Талин
Завършил0 : 1
27th Jul 2021
Легия Варшава
WAR
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
+18 Точки
1.77Легия Варшава да бие10

Легия Варшава е сред сериозните отбори в квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига. Това значи, че отпадане още във втория кръг ще се смята за сериозен провал, съответно срвщата с Флора Талин се превръща в задължителна за спечелване.

Труден успех в първия мач за поляците

Определено първият двубой във Варшава не се разви точно по план за Легия. Въпреки щастливият край и минималната преднина от 2:1 преди реванша естонският Флора имаше доста положения и беше на минути от сериозна изненада. Една седмица по-късно изглежда задължително за полския шампион да си вземе поуки.

Съперникът, от своя страна, няма какво да губи и ще излезе максимално амбициран да вземе може би най-големия скалп в историята си. Трябва да напомним, че евентуално продължаване напред в турнира от страна на Флора Талин ще означава сигурно класиране за групите на Лигата на конференциите, както и поне плейофен мач за влизане в Лига Европа. Това би било нечуван успех за скромния естонски футбол.

Залог за успех на Легия

Въпреки ентусиазма на Флора ще заложа, че големият фаворит няма да се даде и ще вземе своето, дори и това е с минимален резултат - прогноза за победа на Легия Варшава.

    No tips added yet, be the first!

    Статистика един срещу друг

    ФК Флора Талин 2 голове
    VS
    Легия Варшава 2 голове
    50%
    0%
    50%
    1 победи
    0 равенства
    1 победи
    • 27-07-21ФК Флора Талин0 : 1Легия Варшава
    • 21-07-21Легия Варшава2 : 1ФК Флора Талин

    Състави

    ФК Флора ТалинJ. Henn
    Легия ВаршаваK. Runjaić
    4-2-3-1
    Evert Grünvald
    E. Grünvald 33
    Tristan Pajo
    T. Pajo 21
    Robert Veering
    R. Veering 6
    Kristo Hussar
    K. Hussar 26
    Markkus Seppik
    M. Seppik 43
    Vladislav Kreida
    V. Kreida 5
    Stevin Kerge
    S. Kerge 2
    Sergei Zenjov
    S. Zenjov 20
    Konstantin Vassiljev
    K. Vassiljev 14
    Danil Kuraksin
    D. Kuraksin 8
    Tony Varjund
    T. Varjund 7
    3-4-3
    Josué
    Josué 27
    Tomáš Pekhart
    T. Pekhart 7
    Marc Gual
    M. Gual 28
    Paweł Wszołek
    P. Wszołek 13
    Bartosz Kapustka
    B. Kapustka 67
    Juergen Elitim
    J. Elitim 22
    Ryoya Morishita
    R. Morishita 25
    Radovan Pankov
    R. Pankov 12
    Rafał Augustyniak
    R. Augustyniak 8
    Yuri Ribeiro
    Y. Ribeiro 5
    Dominik Hładun
    D. Hładun 30

    Мачове на отборите

    УЕФА Шампионска Лига класиране

    Мач Превю

    ФК Флора Талин ще се изправи срещу отбора на Легия Варшава в мач от УЕФА Шампионска Лига сезон 2023/2024. Началото на двубоя между ФК Флора Талин и Легия Варшава е насрочено за 27 July 2021 от 07:00ч. Мачът ще се играе на A. Le Coq Arena в Tallinn.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за ФК Флора Талин и Легия Варшава в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на ФК Флора Талин и Легия Варшава в този мач.

    В последните 10 мача на ФК Флора Талин във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 7.

    Статистиката за Легия Варшава в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 4 и загуби 3. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че ФК Флора Талин бележи средно по 1.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Легия Варшава сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

    ФК Флора Талин vs Легия Варшава Head-to-head

    Head to Head статистиката на ФК Флора Талин срещу Легия Варшава показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за ФК Флора Талин в тези мачове е 1, докато Легия Варшава е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Jul 2021, когато крайния резултат завърши 0:1за Legia Warszawa.

    ФК Флора Талин - Легия Варшава Livestream

    За да гледате ФК Флора Талин срещу Легия Варшава на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на ФК Флора Талин срещу Легия Варшава на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи