Betano Вземи бонуса
Приятелски Клубни
QUU
ФК Куинс Парк
Завършил0 : 1
10th Jul 2023
Ливингстън
LFC

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

ФК Куинс Парк Голове - 0
VS
Ливингстън Голове - 1
Последни 1 срещи
0%
0%
100%
0 победи
0 равенства
1 победи
  • 10-07-23ФК Куинс Парк0 : 1Ливингстън

Състави

ФК Куинс ПаркO. Coyle
ЛивингстънD. Martindale
4-2-3-1
Callum Ferie
C. Ferie 1
Marcel Oakley
M. Oakley 2
Lee Kilday
L. Kilday 4
Charlie Fox
C. Fox 5
Thomas Robson
T. Robson 3
Jake Davidson
J. Davidson 12
Malachi Boateng
M. Boateng 42
Dominic Thomas
D. Thomas 11
Louis Longridge
L. Longridge 7
Aaron Healy
A. Healy 22
Connor Shields
C. Shields 29
4-1-4-1
Tete Yengi
T. Yengi 33
Scott Pittman
S. Pittman 8
Jason Holt
J. Holt 18
Stephen Kelly
S. Kelly 10
Daniel MacKay
D. MacKay 11
Jamie Brandon
J. Brandon 12
Michael Nottingham
M. Nottingham 21
Michael Devlin
M. Devlin 5
Ayo Obileye
A. Obileye 6
Sean Kelly
S. Kelly 24
Shamal George
S. George 1

Мачове на отборите

Мач Превю

ФК Куинс Парк ще се изправи срещу отбора на Ливингстън в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между ФК Куинс Парк и Ливингстън е насрочено за 10 July 2023 от 23:45ч. Мачът ще се играе на Lesser Hampden в Glasgow.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за ФК Куинс Парк и Ливингстън в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на ФК Куинс Парк и Ливингстън в този мач.

В последните 10 мача на ФК Куинс Парк във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 5 от тях завършиха наравно и загуби 3.

Статистиката за Ливингстън в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 4 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че ФК Куинс Парк бележи средно по 1.1 гола на мач. Статистиката от резултатите на Ливингстън сочи, че тимът постига средно по 0.7 гола на мач.

ФК Куинс Парк vs Ливингстън Head-to-head

Head to Head статистиката на ФК Куинс Парк срещу Ливингстън показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за ФК Куинс Парк в тези мачове е 0, докато Ливингстън е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 10 Jul 2023, когато крайния резултат завърши 0:1 за Ливингстън.

ФК Куинс Парк - Ливингстън Livestream

За да гледате ФК Куинс Парк срещу Ливингстън на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на ФК Куинс Парк срещу Ливингстън на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи