50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Приятелски Клубни
LRO
Линлитгоу Роуз
Завършил1 : 4
24th Jun 2023
Рейт Роувърс
RIT
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Линлитгоу Роуз 1 голове
VS
Рейт Роувърс 6 голове
0%
0%
100%
0 победи
0 равенства
2 победи
  • 24-06-23Линлитгоу Роуз1 : 4Рейт Роувърс
  • 24-01-23Линлитгоу Роуз0 : 2Рейт Роувърс

Мачове на отборите

Мач Превю

Линлитгоу Роуз ще се изправи срещу отбора на Рейт Роувърс в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Линлитгоу Роуз и Рейт Роувърс е насрочено за 24 June 2023 от 04:30ч. Мачът ще се играе на Prestonfield в Linlithgow.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Линлитгоу Роуз и Рейт Роувърс в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Линлитгоу Роуз и Рейт Роувърс в този мач.

В последните 10 мача на Линлитгоу Роуз във всички турнири, тимът записа победи в 4 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 4.

Статистиката за Рейт Роувърс в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 4, равенства 5 и загуби 1. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Линлитгоу Роуз бележи средно по 1.3 гола на мач. Статистиката от резултатите на Рейт Роувърс сочи, че тимът постига средно по 0.9 гола на мач.

Линлитгоу Роуз vs Рейт Роувърс Head-to-head

Head to Head статистиката на Линлитгоу Роуз срещу Рейт Роувърс показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Линлитгоу Роуз в тези мачове е 0, докато Рейт Роувърс е спечелил 2 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 24 Jun 2023, когато крайния резултат завърши 1:4за Raith Rovers.

Линлитгоу Роуз - Рейт Роувърс Livestream

За да гледате Линлитгоу Роуз срещу Рейт Роувърс на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Линлитгоу Роуз срещу Рейт Роувърс на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи