Betano Вземи бонуса
Cupa României
ULO
Униреа Слобозия
Завършил3 : 3
6th Dec 2022
Динамо Букурещ
DIU

Прогнози

прогнози от потребители

vasil batev
+28 Точки
3.25Над 1.5 Гола ПП10
1.55Двоен Шанс: 2x10
    Asen Vandev
    +23 Точки
    3.30Равен10

      Статистика един срещу друг

      Униреа Слобозия Голове - 3
      VS
      Динамо Букурещ Голове - 3
      Последни 1 срещи
      0%
      100%
      0%
      0 победи
      1 равенства
      0 победи
      • 06-12-22Униреа Слобозия3 : 3Динамо Букурещ

      Мачове на отборите

      Мач Превю

      Униреа Слобозия ще се изправи срещу отбора на Динамо Букурещ в мач от Купа на Румъния сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Униреа Слобозия и Динамо Букурещ е насрочено за 06 December 2022 от 21:00ч. Мачът ще се играе на Stadionul Gloria в Buzău.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Униреа Слобозия и Динамо Букурещ в този мач.

      Шансовете на двата тима

      Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Униреа Слобозия и Динамо Букурещ в този мач.

      В последните 10 мача на Униреа Слобозия във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 6 от тях завършиха наравно и загуби 2.

      Статистиката за Динамо Букурещ в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 4 и загуби 3. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Униреа Слобозия бележи средно по 1.8 гола на мач. Статистиката от резултатите на Динамо Букурещ сочи, че тимът постига средно по 0.6 гола на мач.

      Униреа Слобозия vs Динамо Букурещ Head-to-head

      Head to Head статистиката на Униреа Слобозия срещу Динамо Букурещ показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Униреа Слобозия в тези мачове е 0, докато Динамо Букурещ е спечелил 0 от тях. Равенствата са 1 от тях. Последният мач помежду им се игра на 06 Dec 2022, когато крайния резултат завърши 3:3 .

      Униреа Слобозия - Динамо Букурещ Livestream

      За да гледате Униреа Слобозия срещу Динамо Букурещ на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

      Гледай На Живо

      Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

      Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Униреа Слобозия срещу Динамо Букурещ на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

      ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
      300лв СПОРТ бонусВземи
      50 Безплатни ВръткиВземи