50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Cupa României
AEG
Avântul Reghin
- - 17 авг 2022 17:30h 17th Aug 2022
Университатя Крайова
UCR
Домакин
Равен
Гост

Avântul Reghin vs Университатя Крайова live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Avântul Reghin - Университатя Крайова

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
02/08/23 Avântul Reghin
0 - 1
ACS Târgu Mureș 1898
17/08/22 Avântul Reghin 19:30 Университатя Крайова

Мач Превю

Avântul Reghin ще се изправи срещу отбора на Университатя Крайова в мач от Купа на Румъния сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Avântul Reghin и Университатя Крайова е насрочено за 17 August 2022 от 05:30ч. Мачът ще се играе на Stadionul Municipal в Reghin.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Avântul Reghin и Университатя Крайова в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Avântul Reghin и Университатя Крайова в този мач.

В последните 10 мача на Avântul Reghin във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за Университатя Крайова в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 3 и загуби 6. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Avântul Reghin бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Университатя Крайова сочи, че тимът постига средно по 0.7 гола на мач.

Avântul Reghin vs Университатя Крайова Head-to-head

Head to Head статистиката на Avântul Reghin срещу Университатя Крайова показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Avântul Reghin в тези мачове е 0, докато Университатя Крайова е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Avântul Reghin - Университатя Крайова Livestream

За да гледате Avântul Reghin срещу Университатя Крайова на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Avântul Reghin срещу Университатя Крайова на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи