Betano Вземи бонуса

ЦСКА трябва да се възползва от слабото място на Левски

ЦСКА победи Левски с 2:0 в началото на месеца, но предстоящото Вечно дерби в събота ще е по-различно по ред причини. „Сините“ ще могат да разчитат на наказания тогава Марин Петков, който е основна фигура в състава на Николай Костов. Фабио Лима пък се завърна след контузия.

„Червените“ са с нов треньор, след като Нестор Ел Маестро бе заменен от Стамен Белчев. Промени се и схемата, с която 31-кратният шампион играе. 

Едно обаче е сигурно – Левски има сериозни проблеми от кондиционно естество и това може да е ключът към нов „армейски“ триумф в Мач №1 на България.

Патрик-Габриел Галчев и Андреяс Калкан
Черно море - Левски, Патрик-Габриел Галчев и Андреяс Калкан (Снимка: БТА)

Левски е неузнаваем в последните минути

Така и не стана ясно на какво се дължи трагичното физическо състояние на отбора. „Сините“ изкараха зимна подготовка в Турция, а след това наблягаха на кондиционни занимания и в паузите за национални отбори. От около месец насам обаче се забелязва тревожна тенденция.

Необяснимо е как винаги в последните 20-30 минути „горивото свършва“. Още при победата с 2:0 над Славия светна жълтият сигнал. Левски поведе през първото полувреме, а след почивката допусна редица отлични ситуации пред своята врата и по чудо не се стигна до изравняване. С единствената си атака вкара за 2:0 в края.

След жълтия сигнал обаче логично последва червен. При това цели три. Ето как вървяха на полувреме следващите три кръга и крайните резултати:

– Лудогорец – Левски 5:1 (1:1 след първото полувреме)

– Левски – ЦСКА 0:2 (0:0)

– Черно море – Левски 3:1 (1:0)

Съставът на Костов допусна по два гола във всеки един от мачовете след 60-а минута.

Браян Кордоба, Джавад Ел Джемили, Левски - ЦСКА
Браян Кордоба, Джавад Ел Джемили, Левски - ЦСКА (Снимка: БТА)

Поне кондиционно ЦСКА е добре

„Армейците“ имат много слабости, върху които да работят. Физическата подготовка обаче е сред силните страни на отбора. Белчев завари кондиционно готов състав от Ел Маестро. Това се видя ясно при победата над Арда с 3:2, след като столичният гранд изоставаше с 1:2 на почивката.

Очаква се в събота ЦСКА да е много по-свеж от съперника последните 20-30 минути и да стигне до чисти ситуации за гол в последния игрови период от дербито. Тримата норвежци тичат много и се раздават както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Марселино Кареасо също е неуморен. Фернандо Каранга пресира много противниковите защитници – за разлика от предишни централни нападатели на ЦСКА.

Ще е чудо, ако „червените“ не накажат големия си съперник в края.

Кирил Динчев
Кирил Динчев (Снимка: cska.bg)

С Кирил Динчев ЦСКА няма как да е зле подготвен

Акцентът при треньорската рокада логично падна върху Белчев и помощникът му Анатоли Нанков. Кирил Динчев обаче се завърна като кондиционен треньор и това е страхотна новина за „червените“. С него те бяха отлично подготвени и огромен процент от головете им падаха именно в заключителните минути на мачовете.

Динчев има богата експертиза след завършено обучение в Барселона и редица семинари в Европа и у нас. Преди време беше набеден за виновник за пренатоварени футболисти, но около ЦСКА злите езици рядко почиват. С Динчев ЦСКА винаги е бил отлично подготвен физически. Самият специалист често изнася беседи и на младите таланти от школата, като им дава ценни наставления на важни теми като самоподготовка, правилно хранене и спазване на режим, подходящ за професионален атлет.

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 00:00ч.

Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка за последните 54 години. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши : .

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи