50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Започва серията: ЦСКА с три мача за осем дни и ребус за решаване

ЦСКА гостува на Локомотив София тази събота от 19:00 часа, с което се поставя началото на маратонска седмида за „червените“. Следващата сряда е домакинството на амбицирания през този сезон Локомотив Пловдив (17:00), а пък в неделя (7 април) е Вечното дерби с Левски (14:45). Програма „максимум“ включва напълно възможните 9 точки, които ще задържат отбора в борбата за титлата.

Всичко останало вече би отдалечило възпитаниците на Нестор Ел Маестро от лидера Лудогорец, ако приемем, че той продължава с безгрешното си представяне. Ето каква е ситуацията в ЦСКА към момента.

ЦСКА
Отборът на ЦСКА преди началото на мача с Ботев (Снимка: БТА)

Кадрови проблеми

В навечерието на този маратон започва да се говори за надвиснали сериозни кадрови проблеми. С по осем жълти картона са Тибо Вион и Амос Юга, като при девети те ще трябва да изтърпят наказание от два мача. Именно тези двама футболисти са най-декорираните в столичния гранд и ще е чудо, ако се опазят в двата сблъсъка срещу „железничарите“. Четирима пък са контузените.

Иван Турицов и Мартин Стойчев оставят празнина в дясната част на отбраната. Там ще трябва да се подвизава Емануел Шакич, който е твърде непостоянен след пристигането си през лятото. Много деликатно ще стане, ако Вион си изкара жълт картон, защото именно Шакич му е алтернатива в лявата зона на ариегарда. Това ще е големият ребус за решаване от страна на Ел Маестро.

Би било лудост срещу Левски да започне Сейни Санянг, футболист с крайно лимитирани качества и отдавна отписан в Борисовата градина. Така най-вероятно при картон на Вион ще трябва Християн Петров да бъде преквалифициран. Бързите крила на „сините“ обаче биха му създали много проблеми, защото най-перспективният млад играч за 2023 година си е типичен централен защитник. От останалите двама с травми – Тобиас Хайнц почти няма шанс да играе в дербито, а Юрген Матай ще започне тренировки идната седмица, като ще се решава в движение дали състоянието му позволява.

ЦСКА
Футболистите на ЦСКА демонстрират все по-сплотен колектив (Източник: facebook.com/cskasofiaofficial)

ЦСКА разчита на новия си звезден тризъбец

В началото на сезона едва ли някой е вярвал, че в края на март надеждите за титла на ЦСКА ще се осланят на Джонатан Линдсет, Матиас Фаетон и… Фернандо Каранга! Тримата са под пара през последните седмици и дирижират почти всичко по-опасно пред противниковите врати. Тук можем да отворим скоба, като включим представянето на Станислав Шопов срещу Берое, когато вкара два гола и даде асистенция.

Линдсет обаче е човекът, който търпи най-сериозен растеж от началото на шампионата. Логично и цената му в портала „Transfermarkt“ набъбна сериозно до 2.5 милиона евро. Той е оценяван най-високо от целия отбор. Норвежецът има 6 гола и 4 асистенции, а върши много работа и в защита. Статистиката сочи, че средно на мач възстановява владението на топката 6.3 пъти. За щастие на Ел Маестро има само 3 жълти картона и шансът да изпусне дербито е минимален.

Фаетон доста бавно успя да се климатириза към родния футбол, но и през есента игра на нетипична за себе си позиция. Вече застава отляво на прословутия ромб и на практика изпълнява функциите на крило. Не се притеснява да играе един на един, което го прави много ценен за ЦСКА. Неговата експлозивност и линейна скорост изострят „червените“ атаки и създават главоболия на всяка защита.

Тризъбецът се оформя със завърналия се към головете Каранга. Бразилецът започна да се сработва със съотборниците си и резултатите са налице. Успя да се отпуши в идеалния момент и е готов за още попадения в идната така важна седмица.

Фернандо Каранга и фенове
Фернандо Каранга празнува победа във Вечното дерби (Източник: Facebook: ЦСКА - една борба, една любов)

Анкета

За финал ви питаме колко точки ще спечели ЦСКА в следващите три мача.

Как ще се представи ЦСКА?
Общо гласували 3

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 12:00ч.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи