50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
UEFA Лига Европа
HPL
Апоел Беер Шева
Завършил3 : 0
27th Aug 2020
Динамо Батуми
DBA
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Апоел Беер Шева 3 голове
VS
Динамо Батуми 0 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 27-08-20Апоел Беер Шева3 : 0Динамо Батуми

Състави

Апоел Беер ШеваE. Barda
Динамо БатумиG. Geguchadze
4-3-3
Niv Eliasi
N. Eliasi 55
Máximo Levi
M. Levi 29
Miguel Vítor
M. Vítor 4
Eitan Tibi
E. Tibi 18
Hélder Lopes
H. Lopes 22
Yoni Stoyanov
Y. Stoyanov 27
Eden Shamir
E. Shamir 20
Imran Oulad Omar
I. Oulad 21
Guy Badash
G. Badash 24
Alon Turgeman
A. Turgeman 17
Amir Chaim Ganah
A. Chaim 16
4-2-3-1
Flamarion
Flamarion 40
G. Tsitaishvili
G. Tsitaishvili 20
G. Zaria
G. Zaria 7
I. Bidzinashvili
I. Bidzinashvili 24
B. Teidi
B. Teidi 3
I. Lytvynenko
I. Lytvynenko 5
V. Mamuchashvili
V. Mamuchashvili 17
M. Kobakhidze
M. Kobakhidze 23
S. Balić
S. Balić 33
G. Giorbelidze
G. Giorbelidze 2
A. Chichkan
A. Chichkan 31

Мачове на отборите

UEFA Лига Европа класиране

Мач Превю

Апоел Беер Шева ще се изправи срещу отбора на Динамо Батуми в мач от УЕФА Лига Европа сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Апоел Беер Шева и Динамо Батуми е насрочено за 27 August 2020 от 08:45ч. Мачът ще се играе на Toto Turner Stadium в Beersheba.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Апоел Беер Шева и Динамо Батуми в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Апоел Беер Шева и Динамо Батуми в този мач.

В последните 10 мача на Апоел Беер Шева във всички турнири, тимът записа победи в 6 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 2.

Статистиката за Динамо Батуми в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 6 и загуби 4. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Апоел Беер Шева бележи средно по 1.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Динамо Батуми сочи, че тимът постига средно по 1.2 гола на мач.

Апоел Беер Шева vs Динамо Батуми Head-to-head

Head to Head статистиката на Апоел Беер Шева срещу Динамо Батуми показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Апоел Беер Шева в тези мачове е 1, докато Динамо Батуми е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Aug 2020, когато крайния резултат завърши 3:0за Hapoel Beer Sheva.

Апоел Беер Шева - Динамо Батуми Livestream

За да гледате Апоел Беер Шева срещу Динамо Батуми на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Апоел Беер Шева срещу Динамо Батуми на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи