Фиорентина - Дженоа (17 януари 2022)

Серия А
FIO
Фиорентина
ПЗЗЗП
Завършил6 : 0
17th Jan 2022
Дженоа
GEN
ЗПЗПЗ
Fiorentina
Genoa