Betano Вземи бонуса
Coupe de France
CVIG
Chauvigny
Завършил0 : 3
2nd Jan 2022
Олимпик Марсилия
OLM

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
-10 Точки
9.20Азиатски Хендикап: Домакин +010

Марсилия засега върви отлично в Лига 1 и заема второто място във временното класиране, преди втория полусезон. Преди неговото начало обаче предстои среща с аматьорския Шовини за Купата на Франция.

Галактики разделят двата тима

Няма какво да коментираме изобщо - разликата между Шовини и Марсилия е над 120 места във френската футболна пирамида. Това е разрив в качеството, който трудно може да бъде наваксан, независимо от себераздаването на играчите. Въпреки всичко това е невероятен шанс за играчите на Шовини, за да се докоснат до най-високото ниво във футбола на Франция, така че те ще сграбчат възможността с две ръце. Това обаче няма да ги спаси от крайното поражение.

Залог за голяма победа на Марсилия

Таблото не ми дава възможност да посоча истинската си прогноза за двубоя, но за сметка на това бих се насочил към успех на гостите с поне два гола разлика.

    прогнози от потребители

    Димитър Стоев
    -10 Точки
    9.20Азиатски Хендикап: Домакин +010
      Rumen Stoev
      -10 Точки
      9.20Азиатски Хендикап: Домакин +010

        Статистика един срещу друг

        Chauvigny Голове - 0
        VS
        Олимпик Марсилия Голове - 3
        Последни 1 срещи
        0%
        0%
        100%
        0 победи
        0 равенства
        1 победи
        • 02-01-22Chauvigny0 : 3Олимпик Марсилия

        Мачове на отборите

        СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
        03/01/22CDF Chauvigny
        0 - 3
        Олимпик Марсилия
        19/12/21CDF Chauvigny
        2 - 1
        C' Chartres
        28/11/21CDF Chauvigny
        4 - 3
        Льо Авър
        13/11/21CDF Ouest Tourangeau
        0 - 1
        Chauvigny
        18/11/18CDF Les Herbiers
        2 - 0
        Chauvigny
        15/11/14CDF Chauvigny
        1 - 2
        Шамоа Ниор
        07/12/13CDF La Roche sur Yon
        3 - 0
        Chauvigny
        17/11/13CDF Elan Boucalais
        0 - 1
        Chauvigny

        Мач Превю

        Chauvigny ще се изправи срещу отбора на Олимпик Марсилия в мач от Купа на Франция сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Chauvigny и Олимпик Марсилия е насрочено за 03 January 2022 от 00:00ч. Мачът ще се играе на Stade de Beaublanc в Limoges.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Chauvigny и Олимпик Марсилия в този мач.

        Шансовете на двата тима

        Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Chauvigny и Олимпик Марсилия в този мач.

        В последните 10 мача на Chauvigny във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 4.

        Статистиката за Олимпик Марсилия в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 2, равенства 3 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Chauvigny бележи средно по 0.5 гола на мач. Статистиката от резултатите на Олимпик Марсилия сочи, че тимът постига средно по 0.6 гола на мач.

        Chauvigny vs Олимпик Марсилия Head-to-head

        Head to Head статистиката на Chauvigny срещу Олимпик Марсилия показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Chauvigny в тези мачове е 0, докато Олимпик Марсилия е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 02 Jan 2022, когато крайния резултат завърши 0:3 за Олимпик Марсилия.

        Chauvigny - Олимпик Марсилия Livestream

        За да гледате Chauvigny срещу Олимпик Марсилия на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

        Гледай На Живо

        Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

        Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Chauvigny срещу Олимпик Марсилия на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

        ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
        300лв СПОРТ бонусВземи
        50 Безплатни ВръткиВземи