Suomen Cup
HIF
ХИФК Хелзинки
Завършил2 : 3
31st Aug 2022
Интер Турку
ITU

Прогнози

прогнози от потребители

Маринчо Тодоров
+3 Точки
1.53Интер Турку да бие100
2.252/250

    Статистика един срещу друг

    ХИФК Хелзинки 2 голове
    VS
    Интер Турку 6 голове
    0%
    0%
    100%
    0 победи
    0 равенства
    2 победи
    • 31-08-22ХИФК Хелзинки2 : 3Интер Турку
    • 01-08-22ХИФК Хелзинки0 : 3Интер Турку

    Мачове на отборите

    Мач Превю

    ХИФК Хелзинки ще се изправи срещу отбора на Интер Турку в мач от Купа на Финландия сезон 2024/2025. Началото на двубоя между ХИФК Хелзинки и Интер Турку е насрочено за 31 August 2022 от 06:00ч. Мачът ще се играе на Bolt Arena в Helsinki.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за ХИФК Хелзинки и Интер Турку в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на ХИФК Хелзинки и Интер Турку в този мач.

    В последните 10 мача на ХИФК Хелзинки във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 6.

    Статистиката за Интер Турку в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 5 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че ХИФК Хелзинки бележи средно по 1.5 гола на мач. Статистиката от резултатите на Интер Турку сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

    ХИФК Хелзинки vs Интер Турку Head-to-head

    Head to Head статистиката на ХИФК Хелзинки срещу Интер Турку показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за ХИФК Хелзинки в тези мачове е 0, докато Интер Турку е спечелил 2 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 31 Aug 2022, когато крайния резултат завърши 2:3за Inter Turku.

    ХИФК Хелзинки - Интер Турку Livestream

    За да гледате ХИФК Хелзинки срещу Интер Турку на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на ХИФК Хелзинки срещу Интер Турку на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи