Betano Вземи бонуса

Реал громи наред, а представете си този отбор с Килиан Мбапе!

Не е зле да си фен на Реал Мадрид в последно време. Отборът притежава най-впечатляващия стадион в цял свят. Въпрос на дни е да стане официално шампион на Испания. Отстрани Манчестър Сити за полуфинал в Шампионска лига. Треньорът Карло Анчелоти остава начело поне до лятото на 2026 година. За капак след края на сезона на „Бернабеу“ ще пристигне суперзвездата на футбола – Килиан Мбапе!

Широки усмивки у привържениците на „кралския клуб“ предизвика и гръмкият провал на Барселона в „турнира на богатите“, където загуби с 1:4 у дома от Пари Сен Жермен. А само дни по-късно Реал зашлеви Барса с 3:2 след късен обрат в „Ел Класико“. Така постигна дубъл победи срещу каталунци за шампионата, а освен това ги удари и за Суперкупата с 4:1.

Алавес - Реал Мадрид
Реал Мадрид (Снимка: БТА)

От силен по-силен

Преди години комедията „От глупав по-глупав“ завладя малкия екран. Сега ставаме свидетели на новата династия в Реал Мадрид или шоуто „От силен по-силен“. В атака Анчелоти разполага с Винисиус Жуниор, Родриго и Джуд Белингам, който влиза от втора позиция и често бележи важните голове в мачовете.

Сега си представете до тях свръхзвуковия Килиан Мбапе. Така според авторитетния сайт „Transfermarkt“ Реал ще разполага с трио нападатели за 180 милиона евро, 150 млн. и 100 млн., а зад тях атакуващ халф за 180 млн. Не е зле! 

Анчелоти ще държи истински детонатор в ръцете си. Само с натискането на един бутон и съперниците ще бъдат на парчета.

Алавес - Реал Мадрид
Карло Анчелоти не трябва да изпуска съблекалнята (Снимка: БТА)

Има ли опасност отборът да се „пренасити със звезди“

Реал има опит от „Галактико“ и „Галактико 2“, когато събра куп суперзвезди. Това обаче би могло да доведе и до лоша шега, защото се губи балансът в отбора. На теория в електронни футболни симулации може да напълниш състава с топ играчи, които имат висок рейтинг, и те да се справят феноменално. В реалния свят обаче нещата не са точно така. 

Пресен пример е ПСЖ, който събра Лионел Меси, Неймар и Мбапе. На практика не постигна нищо значимо, защото никой не брои титлите във Франция.

Карло Анчелоти трябва много да внимава как ще нареди играчите и какви ще са инструкциите към всеки един поотделно. Нито Мбапе, нито Вини се славят като майстори подавачи, а напротив – често те обичат да завършват сами атаките. Макар да има техен съотборник в по-изгодна позиция. 

Самото его на суперзвезди от подобен ранг винаги е било важен фактор. Когато напълниш съблекалнята с подобни персони, то обстановката би могла да стане взривоопасна. Ще трябва да се правят компромиси в името на отбора. Все пак въпросните играчи са доказали, че са професионалисти.

Килиан Мбапе
Барселона - Пари Сен Жермен, Килиан Мбапе (Снимка: БТА)

Мбапе ще промени позицията си в Реал

Авторитетното издание „AС“ твърди, че французинът ще застане на върха на атаката. В ПСЖ действаше най-често отляво, където се радваше на повече свободно пространство. Пробиваше навътре към наказателното поле и с десния крак въртеше топката в далечния ъгъл. 

Сега в Реал тази роля изпълнява Вини, а Мбапе ще бъде „деветка“. От медията пишат в своя материал, че така се очаква Килиан да атакува „Златната топка“, защото като централен нападател би следвало да отбележи повече голове.

Предстои да разберем дали техния анализ ще се сбъдне, но определено има сериозни аргументи зад него. Едно е сигурно – с Мбапе в състава си Реал ще изглежда страховито. Този отбор е способен на велики дела!

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 00:00ч.

Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши : .

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи