50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Родна легенда: Очаквам Арда да вземе трите точки

Отборът на Арда приема Крумовград в среща от 26-ия кръг на елитното ни първенство на 29 март (петък) от 16.30 часа на своя „Арена Арда“ в Кърджали, която се явява и директен сблъсък между претенденти за челни места, тъй като двата съперника преследват сходни цели през този сезон.

Едната от тях е да се класират за плейофите в първата шестица, а при положение че не успеят, да опитат да се преборят за седмата позиция, която ще им даде право на участие в баража за Лига на конференциите в един двубой срещу четвъртия на негов терен.

В петъчния мач Арда ще направи и всичко възможно да прекъсне негативната серия от четири поредни срещи без победа у дома.

Борислав Цонев
Борислав Цонев (Снимка: БТА)

За последно кърджалийци спечелиха пред своята публика на 11 ноември миналата година, когато надделяха срещу Берое с 1:0, а след това записаха три поредни загуби от ЦСКА 1948 с 0:3, Ботев Пловдив – 0:2 и Локомотив Пловдив – 1:2, както и нулево равенство с Пирин.

През тази пролет Арда изгуби също като гост от Левски с 0:4 и Хебър – 0:1, и спечели визитата си на Ботев с 2:1 във Враца.

Далеч по-успешни обаче са изявите и резултатите на Крумовград, който може да постигне нещо историческо още в първия си елитен сезон.

Под вещото ръководство на Станислав Генчев крумовградци се намират в страхотна серия от седем поредни мача без загуба – 5 победи и 2 равенства, като през тази година спечелиха на свой терен срещу двата пловдивски гранда и взеха точка при гостуването си на Левски.

Освен че Крумовград е в много добро състояние, Арда ще трябва да се справя срещу него и без трима ключови изпълнители – наказаните Пламен Крачунов и Джалал Хюсеинов и контузения Окезие Принц.

Това предполага, че треньорът Николай Киров ще пусне в сърцето на отбраната опитния Милен Стоев, който ще замести Крачунов, отляво в защита ще излезе Христо Митев, а вместо Хюсеинов в средата на терена ще започне единият измежду Иван Тилев и Илия Юруков.

Николай Киров
Николай Киров (Снимка: БТА)

Останалите осем в стартовия състав ще са Анатолий Господинов, Густаво Каскардо, Ебоа Ебоа, Лъчезар Котев, Станислав Иванов, Борислав Цонев, Ел Мами Тетах и Тонислав Йорданов.

Nostrabet потърси легендата на родния ни футбол и герой от незабравимото американско лято пред 1994 година Емил Кременлиев, за да разбере от него какви са очакванията му за Арда – Крумовград.

Кременлиев работи за Арда от 7 години, като последователно е бил спортен директор, старши треньор и помощник-треньор на мъжете, а в момента води юношите старша възраст на клуба.

„За мен е вън от съмнение, че Арда ще му бъде изключително тежко, тъй като Крумовград не само е един много добре организиран, а е и сред отборите, които взеха най-много точки напролет досега. Съперникът няма и загуба тази година и това говори пред какво сериозно предизвикателство са изправени играчите на Ники Киров“, започна Емил.

„Неприятното е, че Киров няма да може да разчита на трима важни футболисти, но от друга страна тези, които ще влязат на техните места също имат качества и отделно ще са амбицирани да покажат, че могат да оправдават треньорскота доверие, когато го получават“, добави бившият десен бранител.

Иван Коконов
Иван Коконов (Снимка: БТА)

„Аз лично очаквам Арда да се опита да води играта, да установи контрол върху топката и да е доминиращ на терена. Силно се надявам лидерите на отбора в средата на терена и атака да имат ден, за да вкараме голове и да стигнем до трите точки, колкото и трудно да бъде“, каза още Кременлиев.

Относно това докъде може да стигне Арда през това първенство, бившият национал смята, че битката за шестото и седмото място е между четири отбора, но на този етап тя е непредсказуема, тъй като всеки един от въпросните клубове разполага със своите аргументи за успех.

„ЦСКА 1948 се раздели с основни изпълнители през зимата, но все още има голямо качество в състава. Същото се отнася и за Ботев Пловдив, а за Крумовград вече казах. Арда обаче не отстъпва спортно-технически на нито един от тези три противника и от значение за крайното им подреждане ще бъде доколко ще успеят да поддържат постоянство в играта и резултатите, първо в оставащите пет битки от редовния сезон, а след това тези три от тях, които не влязат в шестицата – и в шестте плейофни двубоя от втората четворка“, коментира Емил Кременлиев.

За срещата в Кърджали букмейкърът Efbet дава предимство на Арда и към момента приема залози за негова победа при ставка 1.95. Равният е оценен на 3.35, а трите точки за Крумовград – на 4.15.

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 12:00ч.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи