FA Cup
KLY
Кингс Лин Таун
Завършил2 : 1
16th Oct 2021
Питърбъро Спортс
PETE

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Кингс Лин Таун 2 голове
VS
Питърбъро Спортс 1 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 16-10-21Кингс Лин Таун2 : 1Питърбъро Спортс

Мачове на отборите

Мач Превю

Кингс Лин Таун ще се изправи срещу отбора на Питърбъро Спортс в мач от ФА Къп сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Кингс Лин Таун и Питърбъро Спортс е насрочено за 16 October 2021 от 05:00ч. Мачът ще се играе на The Walks в King's Lynn, Norfolk.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Кингс Лин Таун и Питърбъро Спортс в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Кингс Лин Таун и Питърбъро Спортс в този мач.

В последните 10 мача на Кингс Лин Таун във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 4.

Статистиката за Питърбъро Спортс в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 4, равенства 3 и загуби 3. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Кингс Лин Таун бележи средно по 1.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Питърбъро Спортс сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

Кингс Лин Таун vs Питърбъро Спортс Head-to-head

Head to Head статистиката на Кингс Лин Таун срещу Питърбъро Спортс показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Кингс Лин Таун в тези мачове е 1, докато Питърбъро Спортс е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 16 Oct 2021, когато крайния резултат завърши 2:1за King's Lynn Town.

Кингс Лин Таун - Питърбъро Спортс Livestream

За да гледате Кингс Лин Таун срещу Питърбъро Спортс на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Кингс Лин Таун срещу Питърбъро Спортс на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи