50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
FA Cup
CTNA
Челтнъм
Завършил3 : 1
7th Nov 2020
Саут Шийлдс
SSH
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Челтнъм 3 голове
VS
Саут Шийлдс 1 голове
100%
0%
0%
1 победи
0 равенства
0 победи
  • 07-11-20Челтнъм3 : 1Саут Шийлдс

Мачове на отборите

Мач Превю

Челтнъм ще се изправи срещу отбора на Саут Шийлдс в мач от ФА Къп сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Челтнъм и Саут Шийлдс е насрочено за 07 November 2020 от 05:00ч. Мачът ще се играе на Jonny-Rocks Stadium в Cheltenham, Gloucestershire.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Челтнъм и Саут Шийлдс в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Челтнъм и Саут Шийлдс в този мач.

В последните 10 мача на Челтнъм във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 5 от тях завършиха наравно и загуби 3.

Статистиката за Саут Шийлдс в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 1, равенства 1 и загуби 8. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Челтнъм бележи средно по 0.8 гола на мач. Статистиката от резултатите на Саут Шийлдс сочи, че тимът постига средно по 0.8 гола на мач.

Челтнъм vs Саут Шийлдс Head-to-head

Head to Head статистиката на Челтнъм срещу Саут Шийлдс показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Челтнъм в тези мачове е 1, докато Саут Шийлдс е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 07 Nov 2020, когато крайния резултат завърши 3:1за Cheltenham.

Челтнъм - Саут Шийлдс Livestream

За да гледате Челтнъм срещу Саут Шийлдс на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Челтнъм срещу Саут Шийлдс на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи