50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Серия А
DCU
Депортиво Куенка
Завършил2 : 1
9th Oct 2022
Барселона Гуаякил
BNA
Домакин
Равен
Гост

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Депортиво Куенка 7 голове
VS
Барселона Гуаякил 4 голове
75%
25%
0%
3 победи
1 равенства
0 победи
  • 09-10-22Депортиво Куенка2 : 1Барселона Гуаякил
  • 16-05-22Барселона Гуаякил1 : 1Депортиво Куенка
  • 18-09-21Барселона Гуаякил3 : 2Депортиво Куенка
  • 09-04-21Депортиво Куенка1 : 0Барселона Гуаякил

Състави

Депортиво КуенкаG. Schürrer
Барселона ГуаякилF. Bustos
Raul Becerra
R. Becerra 21
Jhon Cifuente
J. Cifuente 18

Мачове на отборите

Мач Превю

Депортиво Куенка ще се изправи срещу отбора на Барселона Гуаякил в мач от Серия А сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Депортиво Куенка и Барселона Гуаякил е насрочено за 09 October 2022 от 02:00ч. Мачът ще се играе на Estadio Alejandro Serrano Aguilar Banco del Austro в Cuenca.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Депортиво Куенка и Барселона Гуаякил в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Депортиво Куенка и Барселона Гуаякил в този мач.

В последните 10 мача на Депортиво Куенка във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Барселона Гуаякил в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 2 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Депортиво Куенка бележи средно по 1.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Барселона Гуаякил сочи, че тимът постига средно по 1.1 гола на мач.

Депортиво Куенка vs Барселона Гуаякил Head-to-head

Head to Head статистиката на Депортиво Куенка срещу Барселона Гуаякил показва 4 предишни сблъсъка. Броят на победите за Депортиво Куенка в тези мачове е 3, докато Барселона Гуаякил е спечелил 0 от тях. Равенствата са 1 от тях.Последният мач помежду им се игра на 09 Oct 2022, когато крайния резултат завърши 2:1за Deportivo Cuenca.

Факти за мача

    Депортиво Куенка - Барселона Гуаякил Livestream

    За да гледате Депортиво Куенка срещу Барселона Гуаякил на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Депортиво Куенка срещу Барселона Гуаякил на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи