Купа
FKMS
Frýdek-Místek
Завършил0 : 6
25th Oct 2022
Слован Либерец
SLOV

Прогнози

прогнози от потребители

Galin Georgiev
+4 Точки
1.30Над 2.5 гола13
    Marieta Ivanova
    -2 Точки
    4.10Двоен Шанс: 1x1
    10.00Frýdek-Místek да бие1
      vasil batev
      +12 Точки
      2.00Над 1.5 Гола ПП10
      1.23Слован Либерец да бие10

        Статистика един срещу друг

        Frýdek-Místek 0 голове
        VS
        Слован Либерец 6 голове
        0%
        0%
        100%
        0 победи
        0 равенства
        1 победи
        • 25-10-22Frýdek-Místek0 : 6Слован Либерец

        Мачове на отборите

        СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
        17/02/24CLF Frýdek-Místek
        0 - 1
        Valašské Meziříčí
        27/01/24CLF Sigma Olomouc II
        2 - 0
        Frýdek-Místek
        24/01/24CLF Vítkovice
        0 - 2
        Frýdek-Místek
        15/08/23CUP Виктория Отроковице
        3 - 1
        Frýdek-Místek
        29/07/23CUP Bílovec
        0 - 3
        Frýdek-Místek
        22/07/23CLF Havířov
        1 - 4
        Frýdek-Místek
        15/07/23CLF ФК Тринец
        0 - 0
        Frýdek-Místek
        08/07/23CLF Frýdek-Místek
        1 - 2
        Повашка Бистрица
        22/02/23CLF Баник Острава
        1 - 0
        Frýdek-Místek
        04/02/23CLF ФК Тринец
        7 - 2
        Frýdek-Místek
        28/01/23CLF Sigma Olomouc II
        3 - 0
        Frýdek-Místek
        14/01/23CLF Dubnica CANC Frýdek-Místek
        25/10/22CUP Frýdek-Místek
        0 - 6
        Слован Либерец
        14/09/22CUP Frýdek-Místek
        2 - 0
        Опава
        17/08/22CUP Kozlovice HT Frýdek-Místek

        Мач Превю

        Frýdek-Místek ще се изправи срещу отбора на Слован Либерец в мач от Купа сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Frýdek-Místek и Слован Либерец е насрочено за 25 October 2022 от 03:30ч. Мачът ще се играе на Stadion Stovky в Frýdek-Místek.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Frýdek-Místek и Слован Либерец в този мач.

        Шансовете на двата тима

        Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Frýdek-Místek и Слован Либерец в този мач.

        В последните 10 мача на Frýdek-Místek във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 6.

        Статистиката за Слован Либерец в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 3 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Frýdek-Místek бележи средно по 1.3 гола на мач. Статистиката от резултатите на Слован Либерец сочи, че тимът постига средно по 1.5 гола на мач.

        Frýdek-Místek vs Слован Либерец Head-to-head

        Head to Head статистиката на Frýdek-Místek срещу Слован Либерец показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Frýdek-Místek в тези мачове е 0, докато Слован Либерец е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 25 Oct 2022, когато крайния резултат завърши 0:6за Slovan Liberec.

        Frýdek-Místek - Слован Либерец Livestream

        За да гледате Frýdek-Místek срещу Слован Либерец на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

        Гледай На Живо

        Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

        Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Frýdek-Místek срещу Слован Либерец на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

        ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
        300лв СПОРТ бонусВземи
        50 Безплатни ВръткиВземи

        Този път ще има цял френски кръг, за разлика от миналата седмица! И феновете на Лига 1 могат да бъдат много развълнувани.

        Украшението на 30-ия кръг е сблъсъкът ПСЖ – Лион, но завъртането предлага и други много стойностни мачове. Такъв е този между втория Брест и третия Монако. Марсилия пък има тежко препятствие срещу Тулуза, а отбори като Лил, Ница и Ланс ще трябва да бранят местата си.

        Ние обаче няма да акцентираме върху потенциалните евробойци Лил, Ница и Ланс, а ще се насочим към бъдещия шампион от Париж, срещата за среброто и гонещите дивото марсилци.

        Непредвидим сблъсък си обещават Брест и Монако

        Вторият и третият във временното класиране със сигурност ще направят запомнящ се мач. Брест е приятната изненада в Лига 1 и истински бисер с представянето си по френските терени. Тимът от Княжеството пък напомни за най-добрите си години с играта си през настоящата кампания. В неделя от 18:05 часа двата отбора ще си оспорват пряко втората позиция. Към момента предимството от 1 точка е на страната на бретанците.

        Брест
        Брест (Снимка: БТА)

        За домакините в този мач са и по-положителните новини в кадрови аспект. Ерик Рой няма да може да разчита единствено на Пиер Мелу. Ади Хютер обаче е опрян доста по-сериозно от своя колега. Исмаил Якобс и Александър Головин до последно ще висят за монегаските. Аут на 100 процента пък е централният бранител Гийермо Марипан.

        Статистиката определено е на страната на гостите, които са спечелили четири от последните пет мача. Един пък е завършил без победител.

        За „червените“ букмейкърът Палмсбет дава коефициент от 2.60, а почти толкова е и за монегаските – 2.57. Равенството се котира на 3.50.

        Марсилия започва да гони дивото от този кръг

        Олимпик Марсилия изпраща изключително бурен сезон, който ще опита да забрави бързо. Марсилци се движат девети в таблицата и са на 4 точки изобщо от зона Европа. Многото грешни стъпки ще накарат „фокейците“ да търсят задължителна победа над Тулуза като гост.

        „Виолетовите“ са на 10 точки от мястото за плейаута и на практика доиграват кампанията, въпреки че имат илюзорни шансове за Европа. Все пак Тулуза ще запомни сезон 2023/24 и с европейското си участие и завоюваната Купа на Франция преди 12 месеца.

        Мачът изглежда изключително равностоен на пръв поглед. Затова спомага и осакатеният състав на Марсилия. В лазарета на тима от Лазурния бряг има близо дузина играчи. Валентин Ронжие, Билал Надир, Жонатан Клаус, Бамо Мейте, Исмаила Сар, Куентин Мерлин и Самюел Жигю са контузени, а Амин Арит е наказан. Това прави изборът на Жан-Луи Гасе изключително сложен в и без това колебливия състав на ОМ.

        Пиер Емерик Обамеянг
        Пиер Емерик Обамеянг (Снимка: БТА)

        Букмейкърът палмс бет вижда равностоен мач между Тулуза и Марсилия. Коефициентът за „виолетовите“ е 3.00, а този за ОМ – 2.36. При равен резултат, оценен на 3.33.

        ПСЖ слага ръка на титлата срещу Лион

        Най-щастливият отбор във Франция отново е ПСЖ. „Принцовете“ могат да спечелят титлата до броени дни, а освен това са и на полуфинал в Шампионска лига. Парижани разбиха Барселона с 4:1 в Испания и си осигуриха място сред най-добрите 4 на континента преди часове.

        Отборът на Луис Енрике има 10 точки преднина на върха във Франция и е изключително самотен. Преследвачите Брест и Монако си дават директна среща през кръга, а междувременно са на 10 и 11 пункта отстояние, което им дава илюзорни шансове за мечтаното злато.

        И в двубоя с Лион се очаква да има известни промени при парижани. Ясно е, че Мануел Угарте търпи санкция, а Преснел Кимпембе, Серхио Рико и Люка Ернандес са аут с травми. Това обаче не ограничава особено избора на Енрике, разполагащ с най-силната пейка в лигата.

        Колегата на испанеца Пиер Саж има известни тревоги. Александър Лаказет е под въпрос, а Николас Таляфико няма да вземе участие. Рейдът на „хлапетата“ към евроквотите обаче може да завърши с успех. Разстоянието до шестия Ланс е два пункта. Дори загуба на „Парк де Пренс“ няма да е катастрофа за ОЛ, но победа над най-силния състав във Франция може да респектира опонентите за Лига Европа и Лига на конференциите.

        Лион
        Лион (Снимка: БТА)

        PalmsBet дава ставка от 1.45 на ПСЖ. Коефициентът за гостите от Лион пък е 5.75. Равенството – точно 5.


        Кръгът във Франция:

        Петък, 22:00| Ница – Лориен

        Събота, 18:00| Нант – Рен

        Събота, 22:00| Ланс – Клермон

        Неделя, 16:00| Льо Авър – Метц

        Неделя, 16:00| Лил – Страсбург

        Неделя, 16:00| Реймс – Монпелие

        Неделя, 18:05| Брест – Монако

        Неделя, 20:00| Тулуза – Марсилия

        Неделя, 22:00| ПСЖ – Лион