Купа на краля
PPU
Panadería Pulido
Завършил0 : 4
1st Dec 2021
Реал Сосиедад
SOC

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
+6 Точки
1.60Двата отбора да отбележат : Не10

Реал Сосиедад марширува смело напред към челните места в Ла Лига, като тимът се справя не зле и в Европа. Идва ред и на третия турнир за сезона за "баските" - Купата на Краля. Пътят започва срещу нискоразредния Панадерия.

Гостите рядко допускат попадения

Една от отличителните черти на тима на "Ла Реал" през сезона е изключително организираната игра и липсата на допуснати попадения в повечето си срещи. Играта в атака не винаги е особено звездна, но пък цялостната компактност и пресата, която изповядва тимът обославят стабилните изяви в ариергарда. Предстои наглед доста лесен двубой срещу тим, който е с над 60 места надолу във футболната пирамида на Испания.

Залог за гол/гол - не

Трудно ми се струва домакините да стигнат до гол, докато за броя на тези за Сосиедад имам своите колебания.

    прогнози от потребители

    vasil batev
    +0 Точки
    1.26Над 3.5 гола20
    16.50Двоен Шанс: 1x5

      Статистика един срещу друг

      Panadería Pulido 0 голове
      VS
      Реал Сосиедад 4 голове
      0%
      0%
      100%
      0 победи
      0 равенства
      1 победи
      • 01-12-21Panadería Pulido0 : 4Реал Сосиедад

      Мачове на отборите

      СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
      02/12/21CDR Panadería Pulido
      0 - 4
      Реал Сосиедад

      Мач Превю

      Panadería Pulido ще се изправи срещу отбора на Реал Сосиедад в мач от Купа на краля сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Panadería Pulido и Реал Сосиедад е насрочено за 01 December 2021 от 10:00ч. Мачът ще се играе на Estadio de Gran Canaria в Las Palmas de Gran Canaria.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Panadería Pulido и Реал Сосиедад в този мач.

      Шансовете на двата тима

      Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Panadería Pulido и Реал Сосиедад в този мач.

      В последните 10 мача на Panadería Pulido във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 1.

      Статистиката за Реал Сосиедад в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 4, равенства 3 и загуби 3. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Panadería Pulido бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Реал Сосиедад сочи, че тимът постига средно по 1.5 гола на мач.

      Panadería Pulido vs Реал Сосиедад Head-to-head

      Head to Head статистиката на Panadería Pulido срещу Реал Сосиедад показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Panadería Pulido в тези мачове е 0, докато Реал Сосиедад е спечелил 1 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Dec 2021, когато крайния резултат завърши 0:4за Real Sociedad.

      Panadería Pulido - Реал Сосиедад Livestream

      За да гледате Panadería Pulido срещу Реал Сосиедад на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

      Гледай На Живо

      Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

      Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Panadería Pulido срещу Реал Сосиедад на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

      ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
      300лв СПОРТ бонусВземи
      50 Безплатни ВръткиВземи