УЕФА Шампионска Лига
SLB
Слован Братислава
Завършил1 : 4
27th Jul 2022
Ференцварош
FER

Слован Братислава - Ференцварош статистика от мача

3
2
4
3

Прогнози

Прогноза с анализ

Християн ЦуцевPRO Tipster
-10 Точки
1.59Двоен Шанс: 1x10

Слован Братислава записаха изключително ценен успех над Ференцварош миналата седмица, като тогава дори бяха в ролята на гост, което широко отваря вратата им към следващия етап от Шампионска лига. Разбира се, те не трябва да губят предстоящото си домакинство.

Слован Братислава трудно губят у дома

Слован Братислава сякаш имаха нужда от малко време, за да придобият необходимия игрови ритъм, но вече изглеждат в добра форма, като след въпросния успех над Ференцварош дойде и разгром в местния шампионат, където пък вече 18 поредни домакинства Слован Братислава са непобедени. Ференцварош имаха добри контроли, като започнаха с успех и участието си в Шампионска лига, но летвата се вдигна и те не успяват засега да я прескочат.

Залог за 1Х

Мисля, че Ференцварош пропиляха шанса си, като загубиха домакинството и сега ще гонят дивото, но Слован Братислава са твърде солиден домакин.

    No tips added yet, be the first!

    Статистика един срещу друг

    Слован Братислава 3 голове
    VS
    Ференцварош 5 голове
    50%
    0%
    50%
    1 победи
    0 равенства
    1 победи
    • 27-07-22Слован Братислава1 : 4Ференцварош
    • 20-07-22Ференцварош1 : 2Слован Братислава

    Състави

    Слован БратиславаV. Weiss
    ФеренцварошS. Cherchesov
    4-2-3-1
    Adrián Chovan
    A. Chovan 1
    Jurij Medveděv
    J. Medveděv 17
    Guram Kashia
    G. Kashia 4
    Myenty Abena
    M. Abena 14
    Vernon De Marco
    V. De 81
    Juraj Kucka
    J. Kucka 33
    Jaba Kankava
    J. Kankava 20
    Tigran Barseghyan
    T. Barseghyan 11
    Giorgi Chakvetadze
    G. Chakvetadze 70
    Lukáš Pauschek
    L. Pauschek 25
    Ivan Šaponjić
    I. Šaponjić 9
    4-2-3-1
    Franck Boli
    F. Boli 70
    Tokmac Nguen
    T. Nguen 10
    Kristoffer Zachariassen
    K. Zachariassen 16
    Adama Malouda Traoré
    A. Malouda 20
    Aissa Laïdouni
    A. Laïdouni 93
    Anderson Esiti
    A. Esiti 13
    Endre Botka
    E. Botka 21
    Samy Mmaee
    S. Mmaee 3
    Mats Knoester
    M. Knoester 4
    Eldar Ćivić
    E. Ćivić 17
    Dénes Dibusz
    D. Dibusz 90

    Мачове на отборите

    УЕФА Шампионска Лига класиране

    Мач Превю

    Слован Братислава ще се изправи срещу отбора на Ференцварош в мач от УЕФА Шампионска Лига сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Слован Братислава и Ференцварош е насрочено за 27 July 2022 от 09:30ч. Мачът ще се играе на Štadión Tehelné pole в Bratislava.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Слован Братислава и Ференцварош в този мач.

    Шансовете на двата тима

    Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Слован Братислава и Ференцварош в този мач.

    В последните 10 мача на Слован Братислава във всички турнири, тимът записа победи в 5 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 2.

    Статистиката за Ференцварош в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 7, равенства 3 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Слован Братислава бележи средно по 1.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Ференцварош сочи, че тимът постига средно по 1.6 гола на мач.

    Слован Братислава vs Ференцварош Head-to-head

    Head to Head статистиката на Слован Братислава срещу Ференцварош показва 2 предишни сблъсъка. Броят на победите за Слован Братислава в тези мачове е 0, докато Ференцварош е спечелил 2 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 27 Jul 2022, когато крайния резултат завърши 1:4за Ferencvarosi TC.

    Слован Братислава - Ференцварош Livestream

    За да гледате Слован Братислава срещу Ференцварош на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Слован Братислава срещу Ференцварош на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи