Купа
SLEZ
Sart-Lez-Spa
- - 31 юли 2022 17:00h 31st Jul 2022
KMR Biesen
KMRB

Sart-Lez-Spa vs KMR Biesen live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Sart-Lez-Spa - KMR Biesen

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
07/08/22CUP Verlaine
4 - 1
Sart-Lez-Spa
31/07/22CUP Sart-Lez-Spa AWD KMR Biesen
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
31/07/22CUP Sart-Lez-Spa AWD KMR Biesen

Мач Превю

Sart-Lez-Spa ще се изправи срещу отбора на KMR Biesen в мач от Купа сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Sart-Lez-Spa и KMR Biesen е насрочено за 31 July 2022 от 05:00ч. Мачът ще се играе на Terrain Rue De L'Ermitage в Sart-Lez-Spa.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Sart-Lez-Spa и KMR Biesen в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Sart-Lez-Spa и KMR Biesen в този мач.

В последните 10 мача на Sart-Lez-Spa във всички турнири, тимът записа победи в 1 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за KMR Biesen в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Sart-Lez-Spa бележи средно по 0.6 гола на мач. Статистиката от резултатите на KMR Biesen сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

Sart-Lez-Spa vs KMR Biesen Head-to-head

Head to Head статистиката на Sart-Lez-Spa срещу KMR Biesen показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Sart-Lez-Spa в тези мачове е 0, докато KMR Biesen е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Sart-Lez-Spa - KMR Biesen Livestream

За да гледате Sart-Lez-Spa срещу KMR Biesen на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Sart-Lez-Spa срещу KMR Biesen на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи

*По-късно днес очаквайте още коментари за съдийството и селекционната политика*

ЦСКА загуби с 0:1 първия полуфинал за Купата срещу Ботев Пловдив, а причините за поражението са много. В големи периоди от мача на Националния стадион „Васил Левски“ 31-кратният шампион владееше инициативата. Създаде и не лоши положения, но липсата на централен нападател и крила се отрази пагубно на „армейците“. Просто нямаше кой да вкара гола.

По десния фланг Данило Асприля успя да скъса нервите и на последните си останали поддръжници. Имаше истерия покрай идването на Крокодила в Борисовата градина. Самият той откупи правата си и пристигна като свободен агент миналото лято. След това стана ясно, че му е нужно време да си възвърне кондицията. Още през есента обаче Nostrabet съобщи, че този футболист има нужда от операция. Тя не му се прави, защото е на 35 години и месеците рехабилитация вероятно ще го извадят завинаги от футбола.

С такива играчи ли ЦСКА гони целите си?

ЦСКА - Ботев Пловдив
ЦСКА - Ботев Пловдив (Снимка: БТА)

Крокодил, но на патерици

Преди години Асприля беше страхотен голаджия, но всяко нещо в този живот има начало и край. Снощи той се подхлъзна при овладяване на топката почти двуцифрен брой пъти. Така пропиля редица атаки и директно подаряваше владението на съперника. Диагоналните дълги пасове се оказаха твърде трудни за колумбиеца. Самият той вдигаше ръка и искаше топката, но един Бог знае защо. Като не може да я спре.

Именно заради хроничната си контузия Асприля няма как да играе на изкуствени настилки. Попитайте защо не взе участие срещу Литекс в контролата на базата в Бояна… Очевидно е, че и мокрият терен не е по вкуса на иначе славния преди години Крокодил. Той беше като на патерици на Националния стадион „Васил Левски“. Пързаляше се сякаш е на „Ариана“, малко по-надолу в парка, с кънки в ръце.

ЦСКА - Ботев Пловдив
ЦСКА - Ботев Пловдив (Снимка: БТА)

Младият Илиан Антонов скри топката на Асприля

Сигурно Стамен Белчев и Анатоли Нанков са се хванали за главите, когато са заварили с какъв състав трябва да спасяват сезона на ЦСКА. Те все пак заложиха на сигурното и никой не може да ги обвини. Вероятно грешката им е, че пуснаха твърде късно Антонов. Само за няколко минути младокът създаде по-опасни ситуации, отколкото колумбийското крило за цял мач.

Антонов се включи с много хъс и желание да се докаже. Действаше бързо по дясното крило, пробиваше смело и центрираше добре. Всичко, което се очакваше и от Крокодила в този мач. Не е случайно, че дори лимитираният треньор Нестор Ел Маестро видя какъв самозванец към днешна дата е Данило Асприля. Пускайки го за по няколко минути в края на мачовете.

Всички фенове се чудиха защо Данило не играе повече и даваха акъл. Ето сега могат сами да си отговорят. Втори пореден мач започва като титуляр и ЦСКА е кръгла нула. Срещу Арда (1:0) в предишния кръг за Купата пак получи шанс от първата минута, а тогава единственият гол вкара Амос Юга. Имаше достатъчно време и в редица други случаи, например при загубата от Лудогорец в огромното добавено време, когато също бе фигурант на терена. Тъжното е, че технически е отличен – рязък, умее да преминава един на един защитник, но просто физически вече е сдал багажа.

ЦСКА - Ботев Пловдив
ЦСКА - Ботев Пловдив (Снимка: БТА)

Докога ЦСКА ще дава шанс на болни, куци и приключили?

Някой в Борисовата градина трябва да понесе отговорност. Не е адекватно единственото ти крило в отбора да е Данило Асприля и да нямаш нито един централен нападател. Кой допусна всички атакуващи играчи да си тръгнат през зимата? Най-нормалното нещо на света е Матиас Фаетон да натрупа пети жълт картон и Фернандо Каранга да е с лека контузия, която да го извади от игра за седмица.

Това се случва навсякъде по света. Затова футболните отбори имат по 4-5 атакуващи играчи. Как се стигна до там, че 35-годишният Асприля с хронична контузия да е единствен нападател И крило в целия отбор? Кой пусна Марк-Емилио Папазов под наем в Хебър да ниже там гол след гол, докато Джонатан Линдсет е принуден да се подвизава като централен нападател за ЦСКА?

Все въпроси, чиито отговори няма да получим. И докато за интервю с футболист или служител на ЦСКА се изискват предварително зададени въпроси, сто пресявки и уговорки – отборът ще е на това дередже. Треньорите ще си минават и заминават. Сякаш имат вина, че водят отбор без нито един нападател! Защото няма кой да пита какво правят хронично контузени, приключили или душевно наранени играчи в отбора. Хора като Бисмарк Чарлс, Лазар Туфегджич, Сейни Санянг?! Май още 15 години титлата ще е мираж. А „вечно вторите“ вече не са в Левски…

ЦСКА - Ботев Пловдив
ЦСКА - Ботев Пловдив (Снимка: БТА)