50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Купа
JTA
Jeunesse Tamines
- - 31 юли 2022 17:00h 31st Jul 2022
ES de la Molignée
ESD
Домакин
Равен
Гост

Jeunesse Tamines vs ES de la Molignée live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Jeunesse Tamines - ES de la Molignée

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
06/08/23CUP Jeunesse Tamines
0 - 1
Haasdonk
07/08/22CUP Oudenaarde
2 - 2
Jeunesse Tamines
31/07/22CUP Jeunesse Tamines AWD ES de la Molignée
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
31/07/22CUP Jeunesse Tamines AWD ES de la Molignée

Мач Превю

Jeunesse Tamines ще се изправи срещу отбора на ES de la Molignée в мач от Купа сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Jeunesse Tamines и ES de la Molignée е насрочено за 31 July 2022 от 05:00ч. Мачът ще се играе на Arthur Michaux Terrain 2 в Tamines.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Jeunesse Tamines и ES de la Molignée в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Jeunesse Tamines и ES de la Molignée в този мач.

В последните 10 мача на Jeunesse Tamines във всички турнири, тимът записа победи в 1 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за ES de la Molignée в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Jeunesse Tamines бележи средно по 0.7 гола на мач. Статистиката от резултатите на ES de la Molignée сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

Jeunesse Tamines vs ES de la Molignée Head-to-head

Head to Head статистиката на Jeunesse Tamines срещу ES de la Molignée показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Jeunesse Tamines в тези мачове е 0, докато ES de la Molignée е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Jeunesse Tamines - ES de la Molignée Livestream

За да гледате Jeunesse Tamines срещу ES de la Molignée на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Jeunesse Tamines срещу ES de la Molignée на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи